I januar 2017 indviede Best Western Hotel Fredericia 41 nye værelser. Det har nu vist sig at give pote, skriver frdb.dk.

Ved seneste regnskab, der netop er offentliggjort, kom hotellet ud med et overskud på 1.170.824 kroner. Året før gav hotellet et lille underskud på knap 30.000 kroner.

Årsagen til udvidelsen var pladsmangel, fortæller hoteldirektør Einar Kring.

”Vi havde dengang en del kunder, vi ikke havde plads til, så vi måtte sige nej eller henvise til vores naboer. Kunderne ville vi gerne have i vores eget hus. Dengang troede jeg, 25-30 værelser var passende til udvidelsen, men bestyrelsen mente, det skulle være 41”, fortæller Einar Kring.

 

Analyse: Dansk turisme topper 100 mia. kr.

VisitDenmark har fremlagt en række nøgletal for dansk turisme, og de viser blandt andet, at dansk turisme omsætter for mere end 108 mia. kr. Samtidig står erhvervet for 3,7 pct. af den samlede danske eksport.

Kassemester: Sådan driver man 80 spisesteder på Roskilde Festival

I disse dag blæser musikken for 130.000 glade gæster på årets Roskilde Festival. Over 80 madboder og restauranter sørger for, at festivalgængernes sult og tørst bliver stillet i en fart. Det kræver logistik, hastighed og mange hænder, fortæller Lasse Peters, direktør for OnlinePOS, som leverer kassesystemet til alle festivalens spisesteder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne