Der er blevet plads til to danskere på listen over verdens 100 bedste kokke.

Listen ’Le Chef’ er sammensat ved at spørge chefkokkene på alle restauranter med to eller tre Michelin-stjerner, hvilke fem kokke, de vil pege på som verdens bedste.

René Redzepi, der er køkkenchef på Noma, har fået en 10. plads, mens Rasmus Kofoed fra Geranium lander som nummer 25 på listen.

Direktør for kokkelandsholdet Sten Slot er ikke overrasket over, at det netop er de to danskere, der er repræsenteret på listen.

Populær destination for madelskere: Voksende gastronomi-scene hiver turister til Vejle

De er sultne, vilde med mad og er villig til at rejse langt for at svinge hævekortet på dyre madoplevelser. Og så har de fået øjnene op for Vejle. Flere og flere såkaldte gastroturister sætter nålen i Vejle som maddestination. Det fortæller Treetop Restauranten, Restaurant Lyst og projektleder Maria Sommer fra VisitVejle, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Se deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne