På Marienlyst Strandhotel fejrer de netop nu den store og anerkendte pris, som de har fået med hjem fra England. Prisen blev uddelt ved et prisuddelingsshow, hvor Marienlyst var nomineret blandt 700 internationale hoteller og løb med prisen for ’Bedste internationale hotel’. Det er det internationale site Best Loved Hotels, der står bag prisen og som i sidste uge havde samlet hotel-eliten til et stort anlagt uddelingsshow i Cirencester i England.

Det var salgs- og marketingschef på Marienlyst Strandhotel, Charlotte Frederiksen, der sammen med sin kollega Jeanett Parby var rejst til England for at modtage den fornemme pris.

”Vi er ekstremt stolte her på Marienlyst Strandhotel over denne pris. Det er en pris, der for os understreger, at vi har lavet en rigtig satsning med vores nye spa, ombygningen og det store fokus på gastronomi. Vi kan nu også være med blandt de store hoteller på den internationale scene og det er jo et kæmpe skulderklap,” fortæller Charlotte Frederiksen.

Marienlyst Strandhotel håber, at de med denne pris endnu en gang kan være med til at understrege Helsingørs berettigelse på danmarkskortet og få turisterne til at slå øjnene op for det danske strandhotel i vandkanten ved Kronborg.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Badehotel i millionsalg: Svensk investor tilbød sig

Svømmebassinet skulle opgraderes til spa, og gæsterne skulle indlogeres både i hverdagen og weekenden. Det var nogle af ambitionerne kapitalforvalteren Artha havde, inden de investerede millioner i Marienlyst Badehotel for to år siden, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne