Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

26. – 27. marts 2019 åbner Madværkstedet – fødevarebranchens mødested i København – endnu en gang dørene. Deltagerne kan glæde sig til at opleve de nyeste trends og tendenser, når Lokomotivværkstedet bliver forvandlet et mekka af fødevarer, hvor de fremmødte kan møde flere end 150 udstillere – lige fra grossister og leverandører til etablerede brands og lokale fødevareproducenter.

Det er gratis for alle fagfolk i fødevarebranchen at besøge Madværkstedet. Interesserede kan allerede nu registrere sig.

Uanset om man er restauratør, køkkenassistent eller indkøber er messen et besøg værd og en oplagt mulighed for at møde hele branchen og blive opdateret på de nyeste produkter. Tag kollegaerne med under armen og brug en faglig dag sammen.

Kvinder løb med guldet i Årets Kok og Årets Tjener 2025

For første gang i 14 år var der guld til kvinder i begge konkurrencer, da finalerne i Årets Kok og Årets Tjener blev afviklet i København. Sophia Rosa Antorini fra Restaurant Domæne i Herning blev Årets Kok og Kristine Slott Olsen fra Restaurant Calma i København Årets Tjener

Log ind