Det københavnske madimperium Madklubben kan efterhånden skrive 18 restauranter på CV’et. Siden 2007, hvor Madklubbens direktør Anders Aagaard åbnede sin første Madklubben (Bistro-de-Luxe) i Store Kongensgade, kan man roligt sige, at der har været vokseværk i Madklubben.

Og det stopper ikke her. For Madklubben åbner endnu en restaurant. Denne gang på hjørnet Frederiksberg, og kan dermed tilføje den 19. restaurant til listen. Det skriver Min by.

Hvornår den nye restaurant åbner, hvad den præcis vil tilbyde af mad og atmosfære, er ikke blevet afsløret endnu.

I dag har Madklubben restauranter fordelt rundt i hele byen og endda også én i Aarhus. År 2017 er særligt et år, som har skrevet historie i Madklubbens levetid. Her åbnede Madklubben nemlig ikke bare én, men hele fem restauranter (samt selskabslokaler) i København.

Restauranter omsætter for over en kvart milliard gennem udbringningstjeneste

Takeaway-industrien vokser i Danmark. Det mærker man hos Wolt. Virksomheden kan nu offentliggøre, at der det seneste år er genereret omsætning for en kvart milliard hos de københavnske restauranter via Wolts app. Det sker kun to et halvt år efter, den finske virksomhed etablerede sig i Danmark, og i dag benytter mere end 600 danske restauranter sig af Wolts app til madudbringning.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne