Det københavnske madimperium Madklubben kan efterhånden skrive 18 restauranter på CV’et. Siden 2007, hvor Madklubbens direktør Anders Aagaard åbnede sin første Madklubben (Bistro-de-Luxe) i Store Kongensgade, kan man roligt sige, at der har været vokseværk i Madklubben.

Og det stopper ikke her. For Madklubben åbner endnu en restaurant. Denne gang på hjørnet Frederiksberg, og kan dermed tilføje den 19. restaurant til listen. Det skriver Min by.

Hvornår den nye restaurant åbner, hvad den præcis vil tilbyde af mad og atmosfære, er ikke blevet afsløret endnu.

I dag har Madklubben restauranter fordelt rundt i hele byen og endda også én i Aarhus. År 2017 er særligt et år, som har skrevet historie i Madklubbens levetid. Her åbnede Madklubben nemlig ikke bare én, men hele fem restauranter (samt selskabslokaler) i København.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne