Der er stor tilfredshed at spore hos bestyrelsen og ledelsen i Restaurant Marina Furesøbad, som præsterede en markant øget omsætning og gæstetilgang i det forgangne regnskabsår.

Der er skabt et rekordresultat på 634.000 kr., og en kundefremgang på mere end 10 pct.

Siden den nuværende ledelse, med Michael Bay Olsen i spidsen, overtog forpagtningen af restauranten for fem år siden, har man sikret fremgang i omsætning såvel som gæstetilgang hvert år.

”Tiden er til kendte klassiske retter, der tiltaler børn, unge og ældre. Vores gæster efterspørger høj kvalitet i tilberedningen, uden for store eksotiske kulinariske udflugter. De vil have god gedigen bistromad, som i videst muligt omfang er lavet med økologiske og regionale råvarer i sæson. Restauranten er den første i landet, der er Svanemærket, og det sætter mange gæster pris på,” lyder det fra Martin Vitrup, der er direktør på stedet.

Kroer uden overnatning halter: - Mere stabilt når man har værelser

Har kroen ikke overnatningsmuligheder, er der større sandsynlighed for, at den har det svært. Tal fra Horesta viser, at gæster i dag søger efter kroer med værelser, når de begiver sig ud i det danske landsskab. Cheføkonom fra Horesta, Jonas Kjær, er overbevist om, at kroer uden værelser kæmper mere for deres penge.

Ny HORESTA-analyse: Denne hotelkategori har erhvervets største overskud

Fra 2016 til 2018 er resultatet før skat er faldet med 2,0 procentpoint hos det typiske hotel i Danmark, således at overskuddet ender med et plus på 3,3 pct. af omsætningen. Sådan lyder det i HORESTAs nye brancheanalyse, Hotel Market Report 2018/2019, der ser nærmere på det danske hotelerhverv.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne