Der er stor tilfredshed at spore hos bestyrelsen og ledelsen i Restaurant Marina Furesøbad, som præsterede en markant øget omsætning og gæstetilgang i det forgangne regnskabsår.

Der er skabt et rekordresultat på 634.000 kr., og en kundefremgang på mere end 10 pct.

Siden den nuværende ledelse, med Michael Bay Olsen i spidsen, overtog forpagtningen af restauranten for fem år siden, har man sikret fremgang i omsætning såvel som gæstetilgang hvert år.

”Tiden er til kendte klassiske retter, der tiltaler børn, unge og ældre. Vores gæster efterspørger høj kvalitet i tilberedningen, uden for store eksotiske kulinariske udflugter. De vil have god gedigen bistromad, som i videst muligt omfang er lavet med økologiske og regionale råvarer i sæson. Restauranten er den første i landet, der er Svanemærket, og det sætter mange gæster pris på,” lyder det fra Martin Vitrup, der er direktør på stedet.

Sticks'n'Sushi må skrue ned for vækstblusset

Sticks'n'Sushi tager en dyb indånding efter flere års høj vækst. Den succesfulde sushi-kæde kommer ud af året med underskud og sætter de helt store ekspansionsplaner på pause. Fokus er nu på de tre kernemarkeder: Danmark, Storbritannien og Tyskland, skriver Berlingske.

Restauranter omsætter for over en kvart milliard gennem udbringningstjeneste

Takeaway-industrien vokser i Danmark. Det mærker man hos Wolt. Virksomheden kan nu offentliggøre, at der det seneste år er genereret omsætning for en kvart milliard hos de københavnske restauranter via Wolts app. Det sker kun to et halvt år efter, den finske virksomhed etablerede sig i Danmark, og i dag benytter mere end 600 danske restauranter sig af Wolts app til madudbringning.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne