Hotel Randers har netop modtaget Randers kommunes "tak for hjælpen" i form af et CSR-certifikat for sin vilje til at håndtere ansatte, der ellers ville risikere at befinde sig på kanten af arbejdsmarkedet.

”Det er et arbejde, Hotel Randers har påtaget sig igennem flere år - men måske har vi sat ekstra turbo på det seneste”, siger den forholdsvis nye hoteldirektør Michael Jepsen.

I sin begrundelse for at tildele Hotel Randers CSR-prisen skriver kommunen blandt andet, at virksomheden tilbyder løbende praktik-, jobtrænings- og afklaringsmulighed for udsatte borgere.

”Vi gør det, fordi det ganske enkelt føles rigtigt. På længere sigt tror jeg på, vi får en stribe gode ambassadører for Hotel Randers i de mennesker, vi har kunnet hjælpe. Og så er det også godt for os at vide, at vi faktisk påtager os et socialt ansvar”, siger Michael Jepsen.

Har du fået læst?

Hotel Randers bliver Green Key hotel

Hoteller mødes i stigende grad med krav fra kunderne om at tage ansvar og skrue ned for forbruget. Hos Hotel Randers har man taget konsekvensen og er gået målrettet efter miljømærkningen Green Key, fortæller Randersidag.dk.

Det skal være sjovt at undgå madspild

Mindre madspild er ikke en ny tanke i HORESTA. Men hvor det tidligere var et rent økonomisk spørgsmål, som kunne forvandle røde bundlinjer til sorte, er der i dag også et tydeligt miljøaspekt i det. Og HORESTAs medlemmer har det sjovt med at finde på nye ideer, skriver Planet-Tech.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne