Hotel Randers har netop modtaget Randers kommunes "tak for hjælpen" i form af et CSR-certifikat for sin vilje til at håndtere ansatte, der ellers ville risikere at befinde sig på kanten af arbejdsmarkedet.

”Det er et arbejde, Hotel Randers har påtaget sig igennem flere år - men måske har vi sat ekstra turbo på det seneste”, siger den forholdsvis nye hoteldirektør Michael Jepsen.

I sin begrundelse for at tildele Hotel Randers CSR-prisen skriver kommunen blandt andet, at virksomheden tilbyder løbende praktik-, jobtrænings- og afklaringsmulighed for udsatte borgere.

”Vi gør det, fordi det ganske enkelt føles rigtigt. På længere sigt tror jeg på, vi får en stribe gode ambassadører for Hotel Randers i de mennesker, vi har kunnet hjælpe. Og så er det også godt for os at vide, at vi faktisk påtager os et socialt ansvar”, siger Michael Jepsen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Jysk hotel åbner lounge med kendis-kunstner

Hotel Randers har åbnet en ny lounge på hotellet, indrettet af ingen ringere end den internationalt kendte danske provo-kunstner Kristian Von Hornsleth, skriver AarhusUpdate.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne