Restauranten Gorm's, som netop har fejret 10 års jubilæum, kommer til Viborg. Den rykker til februar ind i lokalerne i byen, skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Viborg bliver den femte by i Danmark, hvor man kan få serveret tv-kokken Gorm Wiswehs pizzaer. Pizzakæden har i forvejen 11 restauranter i landet - nogle større byer har flere - så restauranten i Viborg bliver altså kædens tolvte.

Da folkebladet taler med direktøren for Gorm's, Anders Kjørup, er det svært ikke at lægge mærke til entusiasmen i hans stemme.

”Der er mange ting, som har været perfekt i forhold til vores valg af Viborg. Når vi har udvalgt stedet, er det jo fordi, at vi skal se det hele passe sammen. Og vi synes, vi har fundet det perfekte match i Sct. Mathias Port, som bliver et kanonflot sted, når fornyelsen af pladsen er færdig. Stedet passer perfekt til det, som vi gerne vil være. Flot, hyggeligt og indbydende”, fortæller Anders Kjørup.

Gorms Pizza tager sig god tid i jagten på ny direktør

Gorms Pizza skal efter farvellet til Anders Kjørup finde en ny adm. direktør, men umiddelbart haster det ikke at få en afløser i stolen. Det fortæller Christian Madsen, der er præsenteret som midlertidig adm. direktør i pizzakæden, skriver FødevareWatch.dk.

Direktør forlader kæderestaurant

De seneste 4,5 år har Anders Kjørup stået i spidsen for pizzaimperiet Gorm’s, men nu stopper direktøren. På LinkedIn skriver han, at han blandt andet vil se tilbage på denne tid og huske de store resultater, der indbefatter et salg af virksomheden til Orkla.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne