Restauranten Gorm's, som netop har fejret 10 års jubilæum, kommer til Viborg. Den rykker til februar ind i lokalerne i byen, skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Viborg bliver den femte by i Danmark, hvor man kan få serveret tv-kokken Gorm Wiswehs pizzaer. Pizzakæden har i forvejen 11 restauranter i landet - nogle større byer har flere - så restauranten i Viborg bliver altså kædens tolvte.

Da folkebladet taler med direktøren for Gorm's, Anders Kjørup, er det svært ikke at lægge mærke til entusiasmen i hans stemme.

”Der er mange ting, som har været perfekt i forhold til vores valg af Viborg. Når vi har udvalgt stedet, er det jo fordi, at vi skal se det hele passe sammen. Og vi synes, vi har fundet det perfekte match i Sct. Mathias Port, som bliver et kanonflot sted, når fornyelsen af pladsen er færdig. Stedet passer perfekt til det, som vi gerne vil være. Flot, hyggeligt og indbydende”, fortæller Anders Kjørup.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Trend: Fastfood uden menneskelig interaktion

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller Innovation Lab om restaurantkæden Eatsa, der er højtautomatiseret og fungerer som en salgsautomat, der leverer frisklavede salater til sultne kunder.

Nyt Visitor: Topkok vil skabe grænseløs gourmetrestaurant

Hvad sker der, når man kombinerer topgastronomien med elementer fra kunst og teater? Så får man restauranten Alchemist, som Rasmus Munk genåbner i år. I det nye nummer af Visitor er vi gået tæt på den ambitiøse restauratørs nye projekt.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne