Restauranten Gorm's, som netop har fejret 10 års jubilæum, kommer til Viborg. Den rykker til februar ind i lokalerne i byen, skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Viborg bliver den femte by i Danmark, hvor man kan få serveret tv-kokken Gorm Wiswehs pizzaer. Pizzakæden har i forvejen 11 restauranter i landet - nogle større byer har flere - så restauranten i Viborg bliver altså kædens tolvte.

Da folkebladet taler med direktøren for Gorm's, Anders Kjørup, er det svært ikke at lægge mærke til entusiasmen i hans stemme.

”Der er mange ting, som har været perfekt i forhold til vores valg af Viborg. Når vi har udvalgt stedet, er det jo fordi, at vi skal se det hele passe sammen. Og vi synes, vi har fundet det perfekte match i Sct. Mathias Port, som bliver et kanonflot sted, når fornyelsen af pladsen er færdig. Stedet passer perfekt til det, som vi gerne vil være. Flot, hyggeligt og indbydende”, fortæller Anders Kjørup.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne