Charlottehaven har i sensommeren ansat Christine Thømming i en nyoprettet stilling som salgschef. Christine skal sikre et øget kendskab til Charlottehaven ude i alle hjørner af virksomheder, som tæller husets målgruppe og ikke mindst skal hun sørge for at pleje husets mange loyale kunder.

"Christine er et frisk pust; en energisk kvinde med et stort smil og hurtige hæle. Hvis man er en af de få i branchen, som ikke har mødt hende endnu, så er der noget at glæde sig til – hun er dejligt og kompetent selskab," siger direktør Lars Pontoppidan, som netop er fyldt 60 år.

Christine kommer senest fra en lignende stilling på Hotel Marienlyst, og hun har mere end 20 års erfaring i hotel- og mødebranchen, hvor hun bl.a. har arbejdet hos Nordic Choice Hotels samt Brøchner Hotels. Christine har desuden boet 7 år i Spanien, hvor hun arbejdede i rejsebranchen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hip nazibunker forvandles til luksushotel

Bunkeren på Feldstraße i bydelen St. Pauli i Hamborg blev opført af nazisterne under 2. verdenskrig for at beskytte folk mod luftangreb. Den solide bygning har siden fået lov til at blive stående og er i dag fredet. Allerede i årene efter krigen bosatte flere virksomheder inden for mediebranchen sig i bunkeren. Siden er der både kommet koncertsteder, teatre og natklubber.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne