Som de første i hotel- og mødebranchen herhjemme har konferencehotellerne KolleKolle i Værløse og HORISONT, der ligger lidt udenfor Aarhus, netop indgået samarbejde med virksomheden OKAYFOOD.

OKAYFOOD leverer en ny og smart løsning til hoteller og mødesteder, som via en app og en digital service, gør det meget lettere at få oplysninger om mødegæsternes madpræferencer eller allergier, inden de ankommer til mødet.

Mødedeltagerne indtaster via en app koden til den konference, som de deltager i og på deres private profil i app’en indtaster de deres madpræferencer. Informationen sendes automatisk til mødestedet, hvilket gør det langt lettere for både mødebookeren og for mødestedet at holde styr på samtlige deltageres ønsker og behov. Mødedeltageren klarer i princippet det hele selv. De to konferencehoteller går live med den nye løsning i november måned i år.

Berit K. Leth, hoteldirektør KolleKolle udtaler:

”Vi ser meget frem til at tage den nye digitale løsning i brug sammen med vores mødebookere. Og vi er overbeviste om, at det nye værktøj vil være med til at gøre det lettere at booke møder og konferencer hos os fremover. Mødebookerne har til i dag brugt meget tid på via e-mail at sende og meddele os de mange forskellige madpræferencer, som mødedeltagerne har, dette arbejde sker nu via løsningen hos OKAYFOOD. Og vi som konferencesteder modtager informationen direkte fra mødedeltageren selv, hvilket uden tvivl vil være med til at minimere fejl eller misforståelser, der jo naturligt kan forekomme ved især meget store møder og konferencer”, siger Berit K. Leth.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne