Madens Hus på Det Grønne Museum kan nu bryste sig af at høre blandt de madsteder i verden, som det giver mest mening at rejse efter.

Det står klart, efter Madens Hus søndag aften modtog international anerkendelse den internationale prisuddeling Food Trekking Awards 2018 i London. Prisen, som har titlen "Best conversion of historic building as a food lover attraction" (Bedste konvertering af en historisk bygning som madelsker-attraktion, red.) fik museet blandt andet for sin formidling af madens kulturhistorie, som blandt andet indebærer gæster og gæstekokke arbejder med madhistorie i historiske køkkener med autentisk teknologi og redskaber.

”Vi er utroligt stolte og glade for at modtage prisen. Det er et kæmpe skulderklap til alle de folk, der har knoklet stenhårdt for at få Madens Hus og arbejdet med at formidle vores madhistorie og den levende kulturarv (bevaringsværdige planter og husdyr, red.) til at lykkes”, siger Anne Bjerrekær, der er direktør for Det Grønne Museum.

Udover Madens Hus fik også tre andre destinationer for madturisme tildelt priser søndag aften. De øvrige vindere kom fra henholdsvis Singapore, Jamaica og USA.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Annex Copenhagen er kåret til Årets Hôteliér 2019

Mette, Front Office Manager og Uffe, Environment Officer repræsenterede i onsdags Annex Copenhagen i konkurrencen ”Årets Hôteliér 2019”, som blev afholdt i Aalborg. Gennem internationale træningssimulationer skabte de den bedste bundlinje.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne