Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
For nyligt afholdte Nederlandenes ambassadør i Danmark, Henk Swarttouw, sammen med stifteren af Stop Spild Af Mad, Selina Juul, en middag med fokus på kampen mod madspild. Blandt middagsgæsterne var Miljø- og Fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen, HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen, flere ambassadører og topledere fra organisationer og erhvervslivet. Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie deltog i år som æresgæst.
En Stop Spild Af Mad middag bliver fra nu af en ny årlig tradition i Danmark, hvor en ny ambassade hvert år tager stafetten og arrangerer en Stop Spild Af Mad middag. I 2019 bliver middagen afholdt af Sveriges Ambassadør Fredrik Jörgensen og stifter af Stop Spild Af Mad, Selina Juul. Til disse middage inviteres medlemmer af Kongehuset, den danske og udenlandske regeringer, ambassadører, topledere fra erhvervslivet, beslutningstagere og andre relevante personer.
Formålet med middagen er at give inspiration til kampen mod madspild og at fokusere på FN’s bæredygtighedsmål 12.3 - en halvering af verdens madspild inden 2030.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024