Søren Juul Jakobsen har sammen med sin kollega William Jørgensen i de seneste fire år med flotte resultater drevet Restaurant Gastrome i Rosensgade i Aarhus, midt i byens navnkundige og levende Latinerkvarter. Og der skulle kun gå få måneder efter åbningen af restauranten, før parret kunne smykke facaden med en michelinstjerne. I weekenden fyldte restauratøren 40 år.

De to ejere bag Gastrome fortæller selv, at filosofien bag restauranten er et ”ønske om en restaurant, hvor klassisk håndværk møder innovation, men aldrig går på kompromis med kvaliteten af den enkelte råvare. Der ligger en kærlighed til det klassiske køkken, som vi er opvokset i, men samtidig har vi lyst og begær til at udforske og udfordre”.

Søren Jakobsen og William Jørgensen blev udlært i 1998 og 1997 og mødtes under netop denne uddannelse i midthalvfemserne. Siden da har de været i branchen som kokke og arbejdet sammen på en del steder. Fødselaren har bl.a. en fortid på Svinkløv Badehotel, Ketchup og Molskroen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu kommer robotterne til McDonalds

Fastfood-giganten McDonalds er tirsdag blevet enig med tech-virksomheden Apprente om en overtagelse. Det skriver CNBC, skriver Finans.dk.

Restaurantkæde får medhold i principiel sag

I februar beskrev Fødevarestyrelsens kontrollanter, hvordan medarbejderne hos Bone’s tog den salat, der ikke var blevet spist fra buffeten ved lukketid, og kørte det på køl om aftenen. Dagen efter gennemgik alle produkter en kritisk kontrol på udseende, konsistens, lugt og smag – og var alt fortsat frisk, blev produkt anvendt med andre friske produkter. Det skriver BT.dk.

Indkøbsforening inviterer til messe

Er du allerede medlem af Indkøbsforeningen SAMHANDEL f.m.b.a. eller HORESTA kan du komme forbi SAMHANDELs årlige messe og høre nærmere om optimeringsmulighederne direkte ved leverandørerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne