Med simple øvelser kan medarbejderne holde deres krop i form, så de undgår småskader og sygefravær. De kan få hjælp fra sundhedsordningen i PensionDanmark til at komme i gang. Har jeres virksomhed overenskomst med HORESTA har medarbejderne adgang til PensionDanmarks sundhedsordning.

Fysioterapeuten i sundhedsordningen kan bl.a. hjælpe med arbejdsstillinger og med at holde kroppen i form med øvelser. En af dem er Christian Madsen, der opfordrer til, at man lytter til sin krop.

”Man skal se på smerter som en gul advarselslampe. Går man for længe med smerterne, så kræver det flere behandlinger, før man er fit for fight. I værste fald risikerer I for eksempel alvorlige ledskader eller en diskusprolaps. Mit råd er, at medarbejderne skal booke en behandling, hvis de har haft ondt i kroppen i mere end fem dage, eller hvis de har fået en pludselig skade,” siger fysioterapeut Christian Madsen.

Han understeger, at han som fysioterapeut også kan hjælpe med at finde årsagerne til problemerne.

Behandlingerne i PensionDanmark Sundhedsordning sker på over 135 sundhedscentre fordelt over hele landet, og medarbejderne behøver ikke gå til lægen først.

Læs mere om mulighederne i sundhedsordningen på www.pension.dk/virksomhed/sundhed.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne