Madprojekt Ribe Madstation mangler blot at få den sidste finansiering på 4,2 mio. kr. fra Realdania på plads, inden projektet løber af staben, ifølge Jydskevestkysten.

Projektkoordinator bag madmarkedet, Jesper H. Larsen, mener at det er på plads.

"Den kommende forpagter har blandt andet haft samtaler med 20 producenter, der alle har skrevet under på, at de gerne vil være en del af Madstationen. Vi har også fået en lokal landmand til at dyrke de grøntsager, der skal sælges på Madstationen, ligesom en slagter også har vist stor interesse i at aftage vores produkter og sælge dem videre i en større radius," siger Jesper H. Larsen til mediet.

Hvordan markedsfører man sig gennem oplevelser?

Hvordan kan din virksomhed gøre noget helt særligt for at markedsføre sig gennem oplevelser? Det var afsættet, da franske Dr. Isabelle Frochot fra Savoie Mon Blanc-universitet skulle inspirere virksomheder ved NICE Forummødet i Ribe.

Nyt Visitor: Tidl. Noma-restauratør vil løfte tacos til et nyt niveau

I det nye nummer af HORESTAs magasin Visitor fortæller restauratøren Rosio Sanchez om, da hun forlod Noma for at åbne sit streetfood-spisested ved Torvehallerne, Hija de Sanchez. Nu står hendes navn også på døren på restauranten Sanchez på Vesterbro, og ambitionerne er store.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne