Madprojekt Ribe Madstation mangler blot at få den sidste finansiering på 4,2 mio. kr. fra Realdania på plads, inden projektet løber af staben, ifølge Jydskevestkysten.

Projektkoordinator bag madmarkedet, Jesper H. Larsen, mener at det er på plads.

"Den kommende forpagter har blandt andet haft samtaler med 20 producenter, der alle har skrevet under på, at de gerne vil være en del af Madstationen. Vi har også fået en lokal landmand til at dyrke de grøntsager, der skal sælges på Madstationen, ligesom en slagter også har vist stor interesse i at aftage vores produkter og sælge dem videre i en større radius," siger Jesper H. Larsen til mediet.

Designhostel i Aarhus får eksklusivt madunivers

I april 2020 åbner Brøchner Hotel et nyt hostel i Aarhus, når det gamle Hovedbibliotek bliver til Book1 Design Hostel. Her kan gæster fra hele verden ikke bare nyde overnatninger i behagelige omgivelser - de får også mulighed for at gå på opdagelse i et madunivers med en lang række lækre fristelser fra den Aarhus-etablerede gastronomiske iværksættervirksomhed MIB, skriver Randers Amtsavis.

Madmarked holdes i live af ejer efter nyt underskud

Flere madmarkeder rundt om i Danmark er i år kollapset og gået konkurs. Sådan kunne det måske også være gået for Aarhus Central Food Market, hvis ikke det var for en tålmodig og gavmild ejer, skriver Finans.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne