Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Kokkelandsholdet (senior) har hentet guld i disciplinen varmt køkken – hvor man serverede en tre retters menu for 110 gæster. Dermed tilslutter de sig Cateringlandsholdet, der også har fået en guldmedalje ved VM i Luxembourg.
”Det føles fedt. Der er selvfølgelig altid nogle småfejl. Vi havde en god mavefornemmelse, da vi tog hjem i går, og den blev så forløst i dag”, siger holdkaptajn Nicolas Min Jørgensen.
Holdet hentede dermed de guldmedaljer, man har arbejdet på de seneste to år.
”Man kan godt mærke, at sejren giver et enormt boost til holdet i forhold til, hvis det havde været en sølv- eller bronzemedalje”, lyder det fra Nicolas Min Jørgensen.
Kokkelandsholdets CEO Sten Slot kan næsten ikke få armene ned.
”To gange guld ud af to mulige indtil nu, er helt vildt. Vi kan ikke få armene ned, og det er et kæmpe skulderklap til dansk gastronomi og til de danske kokke. De har de sidste to år arbejdet hårdt, og rammer så niveauet på forbilledlig vis. Det her resultat er med til at cementere Danmarks styrkeposition indenfor gastronomi, og det kan med fordel udnyttes fx i forbindelse med eksportfremstød i udlandet”, siger Sten Slot.
Kokkelandsholdet (senior) har slet ikke haft tid til at fejre sejren. De fik beskeden om guldet mandag formiddag, da man var i gang med forberedelserne til konkurrencen i koldt bord, der afvikles onsdag.
Guldmedaljen i varmt køkken betyder ikke, at KOKKELANDSHOLDET (senior) har vundet det samlede verdensmesterskab endnu. Det afgøres blandet andet af, hvilken placering man får for det kolde køkken samt det samlede antal point. Det bliver offentliggjort på torsdag.
Se video her, hvor holdkaptajn Nicolas Min Jørgensen fortæller om guldet i varmt køkken.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA Play: HimmerLand - Klar til fremtiden
03-07-2025
-
Hvornår er en medarbejder handicappet?
03-07-2025
-
Nyhedsbrevet går på sommerferie – lidt i hvert fald
03-07-2025
PRESSEKLIP
-
Noma planlægger pop up-eventyr i Los Angeles i 2026
03-07-2025
-
Tidligere Årets Kok bliver ny gastronomisk chef på Hotel Alsik
03-07-2025
-
VisitDenmark satser bredere: Udvider markedsføring til 14 lande
03-07-2025
-
Ny rekrutteringsaftale vækker optimisme på overenskomstdækkede hoteller
03-07-2025
-
Danske hoteller inviteres med i søgsmål mod Booking.com
03-07-2025
-
Subway ruller nye restauranter ud i danske storcentre
03-07-2025
-
Ny adm. direktør skal styrke Meyers’ bundlinje
03-07-2025
-
Campingkæde udvider med femstjernet plads i Bayern
03-07-2025
-
Dragsholm Slot lander endnu et år med millionunderskud
03-07-2025