Nimb Bar’n’Grill har ansat to kvindelige, thailandske kokke i form af Nan K. Kortaisong og Thanyakarn Phureephatthakul, som begge har en fortid på michelinrestauranten Kiin Kiin.

Nan bliver gastronomisk chef og får Thanyakarn som sin højre hånd i køkkenet. Tilkomsten af de to profiler er en oplagt mulighed for at give bøfrestauranten nyt liv, som vil klæde stedets profil, mener executive chef på Nimb Bar’n’Grill, Rasmus Kirkegaard:

”Grillmad er som udgangspunkt præget af intense smage fra den hårde stegning og røgen i forbindelse med tilberedningen, og her passer mange af de asiatiske smage rigtig godt til. Nan K. Kortaisong og Thanyakarn Phureephatthakul har stor erfaring på dette område, så vi er rigtig glade for, at de er kommet med om bord. Kødet kommer fortsat til at spille hovedrollen i restauranten, men udvalget bliver mere minimalistisk med endnu mere fokus på høj kvalitet. Det er alt det uden om – forretter, garniturer og desserter – der får et asiatisk præg.”

Har du fået læst?

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne