Nimb Bar’n’Grill har ansat to kvindelige, thailandske kokke i form af Nan K. Kortaisong og Thanyakarn Phureephatthakul, som begge har en fortid på michelinrestauranten Kiin Kiin.

Nan bliver gastronomisk chef og får Thanyakarn som sin højre hånd i køkkenet. Tilkomsten af de to profiler er en oplagt mulighed for at give bøfrestauranten nyt liv, som vil klæde stedets profil, mener executive chef på Nimb Bar’n’Grill, Rasmus Kirkegaard:

”Grillmad er som udgangspunkt præget af intense smage fra den hårde stegning og røgen i forbindelse med tilberedningen, og her passer mange af de asiatiske smage rigtig godt til. Nan K. Kortaisong og Thanyakarn Phureephatthakul har stor erfaring på dette område, så vi er rigtig glade for, at de er kommet med om bord. Kødet kommer fortsat til at spille hovedrollen i restauranten, men udvalget bliver mere minimalistisk med endnu mere fokus på høj kvalitet. Det er alt det uden om – forretter, garniturer og desserter – der får et asiatisk præg.”

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne