Nimb Bar’n’Grill har ansat to kvindelige, thailandske kokke i form af Nan K. Kortaisong og Thanyakarn Phureephatthakul, som begge har en fortid på michelinrestauranten Kiin Kiin.

Nan bliver gastronomisk chef og får Thanyakarn som sin højre hånd i køkkenet. Tilkomsten af de to profiler er en oplagt mulighed for at give bøfrestauranten nyt liv, som vil klæde stedets profil, mener executive chef på Nimb Bar’n’Grill, Rasmus Kirkegaard:

”Grillmad er som udgangspunkt præget af intense smage fra den hårde stegning og røgen i forbindelse med tilberedningen, og her passer mange af de asiatiske smage rigtig godt til. Nan K. Kortaisong og Thanyakarn Phureephatthakul har stor erfaring på dette område, så vi er rigtig glade for, at de er kommet med om bord. Kødet kommer fortsat til at spille hovedrollen i restauranten, men udvalget bliver mere minimalistisk med endnu mere fokus på høj kvalitet. Det er alt det uden om – forretter, garniturer og desserter – der får et asiatisk præg.”

Har du fået læst?

Tredjedelsregel: Sælger I til detail eller andre virksomheder?

Sælger din virksomhed smørrebrød til videresalg hos en købmand, leverer et køkken for eksempel lasagne til detailvirksomheder eller fast frokostordning til en virksomhed? Så risikerer I at blive omfattet af den såkaldte ’tredjedelsregel’, hvilket påkræver, at jeres videresalg bliver registreret hos Fødevarestyrelsen.

Restauranterhvervets jagt efter de næste 15 mia. kr.

Restauranterhvervet har haft en gedigen omsætningsvækst på 11 mia. kr. over fem år til 45 mia. kr. sidste år. Og der er udsigt til fortsat fremgang i branchen, hvis det står til den seneste prognose fra Retail Institute Scandinavia, der dækker de kommende 10 år frem til 2029.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne