Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Nimb Bar’n’Grill har ansat to kvindelige, thailandske kokke i form af Nan K. Kortaisong og Thanyakarn Phureephatthakul, som begge har en fortid på michelinrestauranten Kiin Kiin.

Nan bliver gastronomisk chef og får Thanyakarn som sin højre hånd i køkkenet. Tilkomsten af de to profiler er en oplagt mulighed for at give bøfrestauranten nyt liv, som vil klæde stedets profil, mener executive chef på Nimb Bar’n’Grill, Rasmus Kirkegaard:

”Grillmad er som udgangspunkt præget af intense smage fra den hårde stegning og røgen i forbindelse med tilberedningen, og her passer mange af de asiatiske smage rigtig godt til. Nan K. Kortaisong og Thanyakarn Phureephatthakul har stor erfaring på dette område, så vi er rigtig glade for, at de er kommet med om bord. Kødet kommer fortsat til at spille hovedrollen i restauranten, men udvalget bliver mere minimalistisk med endnu mere fokus på høj kvalitet. Det er alt det uden om – forretter, garniturer og desserter – der får et asiatisk præg.”

Nimb Hotel anerkendes med flere priser

Det københavnske hotel Nimb har modtaget både international gæstepris, Michelin-nøgle og en national titel som Danmarks bedste boutiquehotel. Direktør Maria Oldenbjerg glæder sig over opmærksomheden.

d’Angleterre hædret med to Michelin nøgler

Luksushotellet d’Angleterre i København modtager international anerkendelse for sin ekstraordinære gæstfrihed. MICHELIN Guiden har netop tildelt d’Angleterre to MICHELIN-nøgler – en udmærkelse, der gives til verdens mest bemærkelsesværdige hoteller.

Ny hoteldirektør og ny køkkenchef til Gram Slot

Ny hoteldirektør og ny køkkenchef skal løfte Gram Slot til næste niveau. Med ansættelsen af erfarne profiler investerer slottet i et helhedsorienteret gæsteunivers med fokus på lokale råvarer og oplevelser.

Log ind