Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Nimb Bar’n’Grill har ansat to kvindelige, thailandske kokke i form af Nan K. Kortaisong og Thanyakarn Phureephatthakul, som begge har en fortid på michelinrestauranten Kiin Kiin.

Nan bliver gastronomisk chef og får Thanyakarn som sin højre hånd i køkkenet. Tilkomsten af de to profiler er en oplagt mulighed for at give bøfrestauranten nyt liv, som vil klæde stedets profil, mener executive chef på Nimb Bar’n’Grill, Rasmus Kirkegaard:

”Grillmad er som udgangspunkt præget af intense smage fra den hårde stegning og røgen i forbindelse med tilberedningen, og her passer mange af de asiatiske smage rigtig godt til. Nan K. Kortaisong og Thanyakarn Phureephatthakul har stor erfaring på dette område, så vi er rigtig glade for, at de er kommet med om bord. Kødet kommer fortsat til at spille hovedrollen i restauranten, men udvalget bliver mere minimalistisk med endnu mere fokus på høj kvalitet. Det er alt det uden om – forretter, garniturer og desserter – der får et asiatisk præg.”

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Norrlyst-koncernen indtager scenen til HORESTA Årsdag 2025

Når HORESTA den 30. oktober samler branchen i Øksnehallen til HORESTA Årsdag 2025, er restauratør og stifter af Norrlyst-koncernen, Bjarke Just Nielsen, blandt oplægsholderne. Han vil fortælle om, hvordan Norrlyst på få år har skabt en solid forretning ved at gentænke måden at drive restaurant på.

Log ind