Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Lokalerne får ikke lov at stå tomme særligt længe, når Odense-restauranten Mmoks lukker til januar grundet sygdom. Jakob Spolum, som er køkkenchef på Ruths Hotel og tidligere souschef på kokkelandsholdet, åbner en ny frokostrestaurant på adressen sammen med Michelle Bøgelund Hemme. Det oplyser Jakob Spolum på sin Facebook-side.
Den nye restaurant H|O|S vil servere moderne smørrebrød af gode danske og fynske råvarer. Fredag og lørdag aften vil der også være mulighed for at bestille a la carte med masser af snacks og parrets favoritretter. Derudover byder restauranten ifølge Jakob Spolum på et unikt værtskab og god stemning i smukke omgivelser.
"Vi åbner Restaurant H|O|S med fokus på bæredygtighed og økologi og ikke mindst for at værne om den danske madkultur, og højne smørrebrødsniveauet i Danmark", skriver Jakob Spolum i sit Facebook-opslag.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024