Lokalerne får ikke lov at stå tomme særligt længe, når Odense-restauranten Mmoks lukker til januar grundet sygdom. Jakob Spolum, som er køkkenchef på Ruths Hotel og tidligere souschef på kokkelandsholdet, åbner en ny frokostrestaurant på adressen sammen med Michelle Bøgelund Hemme. Det oplyser Jakob Spolum på sin Facebook-side.

Den nye restaurant H|O|S vil servere moderne smørrebrød af gode danske og fynske råvarer. Fredag og lørdag aften vil der også være mulighed for at bestille a la carte med masser af snacks og parrets favoritretter. Derudover byder restauranten ifølge Jakob Spolum på et unikt værtskab og god stemning i smukke omgivelser.

"Vi åbner Restaurant H|O|S med fokus på bæredygtighed og økologi og ikke mindst for at værne om den danske madkultur, og højne smørrebrødsniveauet i Danmark", skriver Jakob Spolum i sit Facebook-opslag.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Læserne har talt: Her er Aarhus’ bedste spisesteder

I samarbejde med JP Aarhus og HORESTA uddelte SmagAarhus.dk for første gang på Smag Aarhus Smagprisen i syv kategorier. Mere end 1.000 læsere stemte om, hvem der skulle i finalen i kategorierne, og nu har over 4.800 læsere stemt på vinderne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne