Lokalerne får ikke lov at stå tomme særligt længe, når Odense-restauranten Mmoks lukker til januar grundet sygdom. Jakob Spolum, som er køkkenchef på Ruths Hotel og tidligere souschef på kokkelandsholdet, åbner en ny frokostrestaurant på adressen sammen med Michelle Bøgelund Hemme. Det oplyser Jakob Spolum på sin Facebook-side.

Den nye restaurant H|O|S vil servere moderne smørrebrød af gode danske og fynske råvarer. Fredag og lørdag aften vil der også være mulighed for at bestille a la carte med masser af snacks og parrets favoritretter. Derudover byder restauranten ifølge Jakob Spolum på et unikt værtskab og god stemning i smukke omgivelser.

"Vi åbner Restaurant H|O|S med fokus på bæredygtighed og økologi og ikke mindst for at værne om den danske madkultur, og højne smørrebrødsniveauet i Danmark", skriver Jakob Spolum i sit Facebook-opslag.

Dansk topdirektør stoppet i international hotelkæde

Et år efter han begyndte som Senior Vice President for de foreløbig 35 Clarion-hoteller, et af de tre varemærker under Petter Stordalens hotelkoncern Nordic Choice Hotels, er danske Christen Bagger netop stoppet.

Hotelkæde efter direktørskifte: ”Det var et mismatch”

Scandic skulle tidligere i år bruge ny distriktsdirektør for kædens 13 hoteller i København og Østdanmark – vedkommende skulle afløse Søren Faerber, den hidtidige distriktsdirektør, der var blevet administrerende direktør for Scandic i Danmark.

Finaleklar tjener: "Jeg vil være den, man ser op til"

Næppe var kokkene fra Fru Larsen i Laurbjerg hjemvendt med en tredjeplads i konkurrencen 'Årets ret med gris', før der kom endnu en konkurrence-nyhed fra restaurantens side. Tjener Mathias Breinholt er nemlig gået videre til finalen i konkurrencen om at blive Årets Tjener, skriver Favrskov Lokalavis.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne