Det er gået over stok og sten, siden de to studiekammerater Peter Ahn og Ulrich Dehler valgte at vinke farvel til sikre job i bank- og reklamebranchen og i stedet åbnede deres første Halifax-restaurant på Nørrebro i København.

Nu kommer den 12. restaurant, og for første gang bevæger burgerkæden sig over Storebælt, hvor navnet Halifax Burgers om nogle måneder vil erstatte Franck A på facaden til lokalerne i Jernbanegade i Odense.

Muligheden opstod pludselig for lidt over to uger siden. Det fortæller Ulrich Dehler, der i dag står alene i spidsen for Halifax, mens Peter Ahn har kastet sig over andre projekter.

”Jeg var i Slagelse for at kigge på ombygningen af en restaurant, vi åbner der, og kørte derefter til Odense for at spise aftensmad og kigge lidt rundt sammen med en lokal erhvervsmægler. På rundturen kom vi forbi Franck A og kunne se skiltet om konkursen i vinduet. Jeg tænkte, at det var den klart bedste beliggenhed, vi havde set og kunne mærke, at det summede med liv, men mægleren troede ikke på, at det kunne lade sig gøre”.

Læs hele historien her.

Restauranter omsætter for over en kvart milliard gennem udbringningstjeneste

Takeaway-industrien vokser i Danmark. Det mærker man hos Wolt. Virksomheden kan nu offentliggøre, at der det seneste år er genereret omsætning for en kvart milliard hos de københavnske restauranter via Wolts app. Det sker kun to et halvt år efter, den finske virksomhed etablerede sig i Danmark, og i dag benytter mere end 600 danske restauranter sig af Wolts app til madudbringning.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne