Det er gået over stok og sten, siden de to studiekammerater Peter Ahn og Ulrich Dehler valgte at vinke farvel til sikre job i bank- og reklamebranchen og i stedet åbnede deres første Halifax-restaurant på Nørrebro i København.

Nu kommer den 12. restaurant, og for første gang bevæger burgerkæden sig over Storebælt, hvor navnet Halifax Burgers om nogle måneder vil erstatte Franck A på facaden til lokalerne i Jernbanegade i Odense.

Muligheden opstod pludselig for lidt over to uger siden. Det fortæller Ulrich Dehler, der i dag står alene i spidsen for Halifax, mens Peter Ahn har kastet sig over andre projekter.

”Jeg var i Slagelse for at kigge på ombygningen af en restaurant, vi åbner der, og kørte derefter til Odense for at spise aftensmad og kigge lidt rundt sammen med en lokal erhvervsmægler. På rundturen kom vi forbi Franck A og kunne se skiltet om konkursen i vinduet. Jeg tænkte, at det var den klart bedste beliggenhed, vi havde set og kunne mærke, at det summede med liv, men mægleren troede ikke på, at det kunne lade sig gøre”.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu kommer robotterne til McDonalds

Fastfood-giganten McDonalds er tirsdag blevet enig med tech-virksomheden Apprente om en overtagelse. Det skriver CNBC, skriver Finans.dk.

Restaurantkæde får medhold i principiel sag

I februar beskrev Fødevarestyrelsens kontrollanter, hvordan medarbejderne hos Bone’s tog den salat, der ikke var blevet spist fra buffeten ved lukketid, og kørte det på køl om aftenen. Dagen efter gennemgik alle produkter en kritisk kontrol på udseende, konsistens, lugt og smag – og var alt fortsat frisk, blev produkt anvendt med andre friske produkter. Det skriver BT.dk.

Indkøbsforening inviterer til messe

Er du allerede medlem af Indkøbsforeningen SAMHANDEL f.m.b.a. eller HORESTA kan du komme forbi SAMHANDELs årlige messe og høre nærmere om optimeringsmulighederne direkte ved leverandørerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne