Det er gået over stok og sten, siden de to studiekammerater Peter Ahn og Ulrich Dehler valgte at vinke farvel til sikre job i bank- og reklamebranchen og i stedet åbnede deres første Halifax-restaurant på Nørrebro i København.

Nu kommer den 12. restaurant, og for første gang bevæger burgerkæden sig over Storebælt, hvor navnet Halifax Burgers om nogle måneder vil erstatte Franck A på facaden til lokalerne i Jernbanegade i Odense.

Muligheden opstod pludselig for lidt over to uger siden. Det fortæller Ulrich Dehler, der i dag står alene i spidsen for Halifax, mens Peter Ahn har kastet sig over andre projekter.

”Jeg var i Slagelse for at kigge på ombygningen af en restaurant, vi åbner der, og kørte derefter til Odense for at spise aftensmad og kigge lidt rundt sammen med en lokal erhvervsmægler. På rundturen kom vi forbi Franck A og kunne se skiltet om konkursen i vinduet. Jeg tænkte, at det var den klart bedste beliggenhed, vi havde set og kunne mærke, at det summede med liv, men mægleren troede ikke på, at det kunne lade sig gøre”.

Læs hele historien her.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Aarhus’ bedste spisesteder skal kåres

Mediet i Smag Aarhus har igen sat sig for at finde de bedste spisesteder og smagsoplevelser i byen. Der vil blive kåret vindere af Smagprisen 2018 i hele syv kategorier.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne