Med kodeord som anerkendelse, ansvar og fællesskab blev Absalon Hotel Group tirsdag aften kåret som Danmarks bedste arbejdsplads. Bag kåringen, der fandt sted i Cirkusbygningen i København, står analysevirksomheden Great Place to Work.

Førstepladsen i kategorien Mindre Arbejdspladser er et resultat af tre års benhårdt arbejde med kultur og arbejdsmiljø. Listen bygger på en trivselsundersøgelse foretaget blandt medarbejderne, der besvarer spørgsmål om bl.a. troværdighed, anerkendelse og fællesskab.

”Vi er så stolte af, at en lille familiejet hotelkæde gør sig bemærket, og prisen er med til at afmontere myten om, at det er dårligt at arbejde på hotel,” siger Karen Nedergaard, adm. direktør for københavnske Absalon Hotel Group, der består af Vesterbro-hotellerne Absalon Hotel, Andersen Boutique Hotel og Annex Copenhagen.

”Vi gør meget ud af at forklare, hvorfor vi gør, som vi gør, fordi målet er at skabe ejerskab. Vi har 16-17 nationaliteter ansat, mennesker med vidt forskellig baggrund, uddannelse og nationalitet, og vores fineste opgave er at skabe en fælles virksomhedskultur. Det er samtidig afgørende at skabe respekt for hinandens arbejde, og det gør vi ved, at alle medarbejdere kan tilmelde sig f.eks. et baristakursus,” siger Karen Nedergaard.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne