Med kodeord som anerkendelse, ansvar og fællesskab blev Absalon Hotel Group tirsdag aften kåret som Danmarks bedste arbejdsplads. Bag kåringen, der fandt sted i Cirkusbygningen i København, står analysevirksomheden Great Place to Work.

Førstepladsen i kategorien Mindre Arbejdspladser er et resultat af tre års benhårdt arbejde med kultur og arbejdsmiljø. Listen bygger på en trivselsundersøgelse foretaget blandt medarbejderne, der besvarer spørgsmål om bl.a. troværdighed, anerkendelse og fællesskab.

”Vi er så stolte af, at en lille familiejet hotelkæde gør sig bemærket, og prisen er med til at afmontere myten om, at det er dårligt at arbejde på hotel,” siger Karen Nedergaard, adm. direktør for københavnske Absalon Hotel Group, der består af Vesterbro-hotellerne Absalon Hotel, Andersen Boutique Hotel og Annex Copenhagen.

”Vi gør meget ud af at forklare, hvorfor vi gør, som vi gør, fordi målet er at skabe ejerskab. Vi har 16-17 nationaliteter ansat, mennesker med vidt forskellig baggrund, uddannelse og nationalitet, og vores fineste opgave er at skabe en fælles virksomhedskultur. Det er samtidig afgørende at skabe respekt for hinandens arbejde, og det gør vi ved, at alle medarbejdere kan tilmelde sig f.eks. et baristakursus,” siger Karen Nedergaard.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Danmarks største hotel skal have ny øverste chef

Når alle 1.202 værelser omkring påske er taget i brug er CabInn Copenhagen Danmarks største hotel. Det kan også gøre krav på titlen som Nordens største hotel, da det nuværende, Gothia Towers i Gøteborg, ifølge sin hjemmeside har præcis 1.200 værelser, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne