Et af Danmarks mest ikoniske hoteller, det tidligere SAS Royal Hotel, hvis fulde navn i dag er Radisson Collection Royal Hotel, er stoppet med at udleje et af landets mest kendte hotelværelser, 606, også kendt som Arne Jacobsen Suiten.

Ændringen skete sidste år i forbindelse med en omfattende renovering af hotellet til cirka 150 millioner kroner, men blev ikke kommunikeret ud før på pressekomsammen forleden på hotellet.

Ændringen for værelse 606 skyldes, blev det oplyst til STANDBY.dk på pressekomsammen, at værelset stadig – snart 60 år efter hotellets åbning i 1960 – er så kendt af blandt andet arkitekturinteresserede, at det var udlejet nærmest hver dag. Og samtidig har hotellet i snit ti besøgende hver dag, der kommer ind og spørger, om de må se det berømte værelse, hvilket er umuligt når det er udlejet.

Værelse 606 er hotellets eneste værelse, der ikke er renoveret siden 1960. Til den dag i dag er det bevaret i sin oprindelige udformning som en tidslomme og hyldest til hotellets arkitekt, Arne Jacobsen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Trend: Design din virksomhed til Instagram

TRENDS: HORESTA samarbejder med innovationshuset Innovation Lab, der skal give vores medlemmer mulighed for at få indblik i, hvad der opstår af global nytænkning, trends og tendenser i branchen. Denne gang fortæller design af virksomheder med henblik på delinger på sociale medier.

Flot fejring af ikonisk københavnerhotel

Radisson Hotel Group markerede i sidste uge, at kædens første designhotel, 5-stjernede Royal i København, har gennemgået renovering for mange millioner og nu er med i hotelgruppens elite-gruppe, Radisson Collection.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne