Et af Danmarks mest ikoniske hoteller, det tidligere SAS Royal Hotel, hvis fulde navn i dag er Radisson Collection Royal Hotel, er stoppet med at udleje et af landets mest kendte hotelværelser, 606, også kendt som Arne Jacobsen Suiten.

Ændringen skete sidste år i forbindelse med en omfattende renovering af hotellet til cirka 150 millioner kroner, men blev ikke kommunikeret ud før på pressekomsammen forleden på hotellet.

Ændringen for værelse 606 skyldes, blev det oplyst til STANDBY.dk på pressekomsammen, at værelset stadig – snart 60 år efter hotellets åbning i 1960 – er så kendt af blandt andet arkitekturinteresserede, at det var udlejet nærmest hver dag. Og samtidig har hotellet i snit ti besøgende hver dag, der kommer ind og spørger, om de må se det berømte værelse, hvilket er umuligt når det er udlejet.

Værelse 606 er hotellets eneste værelse, der ikke er renoveret siden 1960. Til den dag i dag er det bevaret i sin oprindelige udformning som en tidslomme og hyldest til hotellets arkitekt, Arne Jacobsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne