Comwell Kongebrogaarden står overfor en gennemgribende renovering, der skal gøre bedre plads til erhvervsfolkene, der besøger hotellet, skriver Fredericia Dagblad.

”Det har længe været et ønske fra både koncernen, men også fra Thomas Raabers (hotelchef, red.) side, at man ville give hotellet et ordentlig løft. Værelserne trængte til en ordentlig opfriskning”, fortæller Simon Verheij, der er PR- og kommunikationsansvarlig for Comwell Hotels.

Siden midten af august har hotellet arbejdet på at renovere værelserne på 1. sal, som nu står færdige. Nu er det suiterne på 2. sal, lobbyen, baren og restauranten, der skal igennem den helt store tur.

”Der er behov for at åbne op i lobbyen og fællesområderne, så man kan sidde sammen som virksomhed eller kursusdeltager, uden at det forstyrrer private gæster. Men generelt så vil vi gerne friske op med moderne farver og tilføje nye danske designmøbler, der gør hotellet mere tidsløst”.

App viser vej til økologiske spisesteder

I 2019 har Fødevarestyrelsen fejret 10-året for Det Økologiske Spisemærke med både nyt grafisk design og landsdækkende forbrugerkampagne. Et af kampagnens budskaber har været at sætte spot på appen ”Økologiske Spisesteder”, der viser vej til restauranter, cafeer og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne