Comwell Kongebrogaarden står overfor en gennemgribende renovering, der skal gøre bedre plads til erhvervsfolkene, der besøger hotellet, skriver Fredericia Dagblad.

”Det har længe været et ønske fra både koncernen, men også fra Thomas Raabers (hotelchef, red.) side, at man ville give hotellet et ordentlig løft. Værelserne trængte til en ordentlig opfriskning”, fortæller Simon Verheij, der er PR- og kommunikationsansvarlig for Comwell Hotels.

Siden midten af august har hotellet arbejdet på at renovere værelserne på 1. sal, som nu står færdige. Nu er det suiterne på 2. sal, lobbyen, baren og restauranten, der skal igennem den helt store tur.

”Der er behov for at åbne op i lobbyen og fællesområderne, så man kan sidde sammen som virksomhed eller kursusdeltager, uden at det forstyrrer private gæster. Men generelt så vil vi gerne friske op med moderne farver og tilføje nye danske designmøbler, der gør hotellet mere tidsløst”.

Trend: Bo på kapselhotel i 9 timer

Kapselhotellet Ninehour tilbyder deres gæster ni timers indkvartering i et minimalt, sci-fi futuristisk miljø. Hotellets koncept, som navnet referer til er, at gæsterne skal bruge så lidt tid som muligt under deres tag og derfor også kun bruge én time på at gøre sig klar til at gå i seng, syv timer på at sove og en time til at gøre sig klar om morgenen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne