Comwell Kongebrogaarden står overfor en gennemgribende renovering, der skal gøre bedre plads til erhvervsfolkene, der besøger hotellet, skriver Fredericia Dagblad.

”Det har længe været et ønske fra både koncernen, men også fra Thomas Raabers (hotelchef, red.) side, at man ville give hotellet et ordentlig løft. Værelserne trængte til en ordentlig opfriskning”, fortæller Simon Verheij, der er PR- og kommunikationsansvarlig for Comwell Hotels.

Siden midten af august har hotellet arbejdet på at renovere værelserne på 1. sal, som nu står færdige. Nu er det suiterne på 2. sal, lobbyen, baren og restauranten, der skal igennem den helt store tur.

”Der er behov for at åbne op i lobbyen og fællesområderne, så man kan sidde sammen som virksomhed eller kursusdeltager, uden at det forstyrrer private gæster. Men generelt så vil vi gerne friske op med moderne farver og tilføje nye danske designmøbler, der gør hotellet mere tidsløst”.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Nyt venue vil konkurrere om store events

Nu byder Slagelse ind som konkurrent til de store eventsteder i Danmark. Med et budget på 700 mio. kroner er det planen, at der foruden etablering af boliger og hotel skabes en renovering af tribunen samt en overdækning af Harboe Arena Slagelse.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne