Comwell Kongebrogaarden står overfor en gennemgribende renovering, der skal gøre bedre plads til erhvervsfolkene, der besøger hotellet, skriver Fredericia Dagblad.

”Det har længe været et ønske fra både koncernen, men også fra Thomas Raabers (hotelchef, red.) side, at man ville give hotellet et ordentlig løft. Værelserne trængte til en ordentlig opfriskning”, fortæller Simon Verheij, der er PR- og kommunikationsansvarlig for Comwell Hotels.

Siden midten af august har hotellet arbejdet på at renovere værelserne på 1. sal, som nu står færdige. Nu er det suiterne på 2. sal, lobbyen, baren og restauranten, der skal igennem den helt store tur.

”Der er behov for at åbne op i lobbyen og fællesområderne, så man kan sidde sammen som virksomhed eller kursusdeltager, uden at det forstyrrer private gæster. Men generelt så vil vi gerne friske op med moderne farver og tilføje nye danske designmøbler, der gør hotellet mere tidsløst”.

Luksushotel har fjernet eksotisk frugt af hensyn til klimaet: Det er et lille skridt, men vi er ikke hellige

Honningmeloner, ananas og druer forsvandt i december fra morgenbuffeten på Hotel Koldingfjord. I stedet for frugtsalaten er der nu økologiske æbler fra Fyn, som gæsterne selv kan skære ud. Ved udgangen af januar bliver kaffen økologisk, og til februar er husets rød- og hvidvin, der i dag kommer fra Californien, skiftet ud med en italiensk vin, så dråberne ikke skal transporteres tværs over kloden, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Tættere på nyt københavnsk kæmpehotel

Arp-Hansen Hotel Groups største hotel er i dag Tivoli Hotel & Congress Center med 679 værelser. Men titlen overtages til oktober i år af gruppens Wakeup-hotel i Borgergade ved Kgs. Nytorv. Det har i dag 498 værelser, men udvides med 272 værelser, så det kommer op på 770 – en udbygning til anslået 400 millioner kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne