Comwell Kongebrogaarden står overfor en gennemgribende renovering, der skal gøre bedre plads til erhvervsfolkene, der besøger hotellet, skriver Fredericia Dagblad.

”Det har længe været et ønske fra både koncernen, men også fra Thomas Raabers (hotelchef, red.) side, at man ville give hotellet et ordentlig løft. Værelserne trængte til en ordentlig opfriskning”, fortæller Simon Verheij, der er PR- og kommunikationsansvarlig for Comwell Hotels.

Siden midten af august har hotellet arbejdet på at renovere værelserne på 1. sal, som nu står færdige. Nu er det suiterne på 2. sal, lobbyen, baren og restauranten, der skal igennem den helt store tur.

”Der er behov for at åbne op i lobbyen og fællesområderne, så man kan sidde sammen som virksomhed eller kursusdeltager, uden at det forstyrrer private gæster. Men generelt så vil vi gerne friske op med moderne farver og tilføje nye danske designmøbler, der gør hotellet mere tidsløst”.

Scandic klar med nyt hotelvaremærke

Scandic Go skal ifølge hotelkæden ”tilbyde et mere strømlinet hotelkoncept i det voksende økonomisegment.” Scandic vil som en begyndelse lancere fire hoteller under det nye Scandic Go-varemærker – to i Stockholm og to i Oslo. Danmark får sit første Scandic Go i løbet af andet kvartal 2021 i form af Scandic Webers tæt på Hovedbanegården i København, skriver Standby.dk.

Koncerthotel fremmer bæredygtighed

På Hotel Fuglsøcentret kan gæsterne starte med spisning, gå til koncert, få en efterfest samt slutte med overnatning og morgenmad. Hotellet har også et ønske om at fremme bæredygtigheden.

Nyt dansk hotel med dyrevelfærd i madrassen

Til at begynde med bliver det en såkaldt soft opening af Bryggen Guldsmeden på Islands Brygge. Hotellet åbner officielt på mandag, i første omgang med 76 værelser – resten af de i alt 210 værelser og suiter er klar ”indenfor en måneds tid,” siger Marc Weinert til STANDBY.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne