Hvis man er glad for friturestegt kylling i spandevis og savler ved synet af kylling, så er der godt nyt.

Den amerikanske fastfood-kæde KFC åbner i denne uge sin niende restaurant i Danmark, og hvis man skal tro den lokale partner i Danmark, Isken, så er der endnu flere på vej.

Det skriver Ejendomswatch på baggrund af en pressemeddelelse.

”KFC har mange fans, ikke blot på verdensplan, men også i Danmark. Vi vil gerne opfylde deres ønske om flere placeringer her i landet – i dag i Vejle og over de næste år med yderligere 25 restauranter”, skriver administrerende direktør og ejer af Isken, Bjartmar Trastarson, i meddelelsen.

Nu udvider burgerkæde i hovedstaden

På blot seks måneder har Burger Shack langet over 120.000 burgere over disken, og kunderne har ofte stået i lange køer for at få fingrene i deres burgere, skriver MigOgKbh.dk.

Restaurant udvider: Københavnerspisested har fået ny vin -og madbar

På Christianshavn ligger der allerede en vin-og madbar. Den hedder Nærvær. ”Nærvær” er en reference til den stemning, som vi ønsker at genskabe, når man er sammen med sine venner eller familie. Ikke bare fysisk, men også i hjertet, fortæller Danny Diduch, der er stifter og indehaver af Nærvær til MigOgKbh.dk.

Stor burgerkæde er på vej til Tønder

Rygterne har længe floreret i Tønder; At Burger King slår sig ned i byen. Men rygtet er ikke bare et rygte, det er også sandt, forlyder det nu fra Burger King til JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne