Samuel og Jimmy er begge fra øen Sumatra, der ligger i det vestlige Indonesien. De mødte hinanden på kokkeskole i 2010 og har siden da arbejdet sammen på både Kiin Kiin og på La Tre i København.

Det har, siden de oplevede magien, de kan skabe sammen i et køkken, været deres drøm at åbne egen restaurant. Derfor er de stolte af endelig at kunne kalde sig restaurantejere. Makkerparret flytter over på den anden side af Studiestræde, der tidligere har huset bl.a. Greasy Spoon og senest Red Tiger.

Navnet på spisestedet bliver SAJI, hvilket betyder ”servere” på Indonesisk, og det fortolker Samuel og Jimmy selv til at betyde værtskab, smagfulde idéer og imødekommenhed.

Svendborg-restauranter mærker presset: Det er ikke sjovt for tiden

Restaurationsbranchen er sat under pres, og i den senere tid er det piblet frem med historier om fynske spisesteder, der må give fortabt og dreje nøglen om. Og i mange tilfælde sker det som følge af den nuværende situation, hvor restauratørerne kæmper mod en stigende inflation, forhøjede fødevare-og energipriser samt efterregningerne fra coronatiden, skriver Fyns Amts Avis.

Log ind