I sidste uge stemte Europa-Parlamentet for et budget, der har til formål at gøre turismen endnu ’grønnere’. I budgettet er intet mindre end 300 mio. euro sat af til initiativet.

Hensigten er samtidig at styrke og understøtte et af de erhverv, som har det største potentiale for at øge beskæftigelsen i EU-landene.

Beslutningen glæder Jens Zimmer Christensen, som både er formand for HORESTA og fra den 1. januar formand for den europæiske fællesorganisation for hoteller og restauranter, HOTREC med 44 medlemmer fra 30 lande.

”Der er ingen tvivl om, at 300 mio. euro kan gøre en kæmpe forskel på den grønne dagsorden i vores erhverv. Og det er også nødvendigt, for den bæredygtige dagsorden vil kun kom til at fylde mere og mere de kommende år. I turismen lever vi blandt andet af miljøansvar og store naturoplevelser, og disse nye ressourcer skal være med til at sikre, at vi også har stærke, grønne turismedestinationer at tilbyde rejsende i de næste mange, mange år”, siger Jens Zimmer Christensen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Universitet forbyder oksekød

Af hensyn til miljøet er oksekød blevet droppet på Goldsmiths, University of London. Initiativet er en del af skolens strategi om at være CO2-neutral i 2025, skriver Sky News.

Grøn fokusdag havde venteliste

Responsible Hospitality Day på det meget bæredygtige firestjernede Crowne Plaza Copenhagen Towers-hotel i Ørestad havde mandag fuldt hus med 250 deltagere – og flere på venteliste. Det skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne