Et såkaldt "Boutique Hotel". Det er konceptet for det nye Hotel Britannia, hvor indretningen skal være spændende og afslappende, og hvor der skabes endnu bedre mulighed for aktiviteter og ophold i fællesarealerne. Man vil blandt andet omdanne hotellets restaurant, receptions- og foyerområde, ligesom der etableres et lounge- og caféområde med en afslappet atmosfære.

Dermed ønsker de nye ejere at imødekomme mangfoldigheden blandt hotellets gæster, som så de i endnu højere grad bliver inspireret til at benytte sig af muligheden for at opholde sig i stueetagen, fremfor eksempelvis på værelserne.

”Vi ser gerne at der skabes mere liv i stueetagen, og at serviceniveauet - som i dag - skal være i topklasse og usnoppet, ligesom betjeningen skal være personlig og smilende. Gæsterne skal føle sig hjemme på hele hotellet, uanset hvem man er”, siger Peter Petersen.

Medarbejderne på Hotel Britannia blev fredag informeret om planerne, hvor de nye ejere også bekendtgjorde at omdannelsen af byens hotel allerede vil blive igangsat per 1. januar 2019.

Læs hele historien her.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne