Flere end 100 af Danmarks bedste, uafhængige møde- og konferencesteder er i dag partnere i sammenslutningen Danske Konferencecentre, der i disse år oplever en eksplosiv udvikling i både omsætning og antallet af partnere. Sammenslutningen har udviklet sig til en markant organisation på landsplan og tilbyder både bookingservice, markedsføring og netværk for partnerne.

 Og nu tager Danske Konferencecentre sine 63 mest involverede partnere med ud i resten af verden. Via partnerskabet i Danske Konferencecentre bliver de danske venues nemlig medlemmer af mødeindustriens globale organisation, IACC. Dermed bliver de markedsført i hele verden, og det giver rigtig god mening, forklarer bestyrelsesformand i Danske Konferencecentre og direktør for Hotel Vejlefjord, Flemming Jakobsen.

 “Hver tredje deltager i danske møder i 2017 kom fra udlandet. Derfor er det sund logik, at vi både som sammenslutning og som partnere bliver mere internationalt orienterede. Samtidig er det en unik mulighed for partnerne, der får adgang til både international markedsføring, erfaringsudveksling og best practices,” siger han.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Hotelchef på hjemmebane

Efter en årrække med daglig pendling til Odder og senere Sabro ved Aarhus har Jakob Beck Wätjen rykket karrieren hjem til Silkeborg.

Marriott vil have større bid af MICE-markedet

Marriott Bonvoy Events’ hjemmeside – MarriottBonvoyEvents.com – skal fungere som et bredt favnende værktøj for møde- og eventplanlæggere. Den nye hjemmeside afløser Marriotts tidligere MICE-hjemmeside: Meetings Imagined, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne