Flere end 100 af Danmarks bedste, uafhængige møde- og konferencesteder er i dag partnere i sammenslutningen Danske Konferencecentre, der i disse år oplever en eksplosiv udvikling i både omsætning og antallet af partnere. Sammenslutningen har udviklet sig til en markant organisation på landsplan og tilbyder både bookingservice, markedsføring og netværk for partnerne.

 Og nu tager Danske Konferencecentre sine 63 mest involverede partnere med ud i resten af verden. Via partnerskabet i Danske Konferencecentre bliver de danske venues nemlig medlemmer af mødeindustriens globale organisation, IACC. Dermed bliver de markedsført i hele verden, og det giver rigtig god mening, forklarer bestyrelsesformand i Danske Konferencecentre og direktør for Hotel Vejlefjord, Flemming Jakobsen.

 “Hver tredje deltager i danske møder i 2017 kom fra udlandet. Derfor er det sund logik, at vi både som sammenslutning og som partnere bliver mere internationalt orienterede. Samtidig er det en unik mulighed for partnerne, der får adgang til både international markedsføring, erfaringsudveksling og best practices,” siger han.

Ny rapport: Sådan går det for mødeturismen

I Danmark kan flere end 25.000 mennesker tilskrive deres beskæftigelse direkte til mødeafholdelse, konferencer og kongresser m.m. Det viser en ny rapport af VisitDenmark, der understreger mødemarkedets store betydning.

Kendt slot er blevet solgt

Havreholm slot er blevet købt af rigmanden Henrik Frederiksen og skal nu gennemrestaureres. Henrik Frederiksen, der blev mangemillionær på salget af Matas butikker, har tidligere købt Hotel Bretagne i Hornbæk, som han har gennemrenoveret fra a til z, og som åbnede sidste år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne