Danmark har opnået det bedste resultat nogensinde ved VM for kokke i Luxembourg. Foreløbigt er det blevet til tre guldmedaljer, efter gårsdagens pragtpræstation af juniorererne.

Holdkaptajn Kasper Corell er jublende glad for guldmedaljen.

”Det er rigtigt godt. Det er så fedt, at al den træning har båret frugt. Vi går ned og får en guldmedalje i vores Edible Buffet - det er helt fantastisk. Alle ti mand på Kokkelandsholdet junior er helt oppe at køre, sagde han lige efter offentliggørelsen.

Holdkaptajnen har fokus skarpt rettet imod onsdagens konkurrence, hvor holdet skal servere en tre retters menu.

”Vi skal huske på, at konkurrencen ikke er slut endnu. Vi har en konkurrence igen i morgen, og det er rigtigt vigtigt, at vi fokuserer på den nu, selvom vi er rigtigt glade og alle jubler. Målet med Varmt Køkken i morgen er endnu en guldmedalje”, slår Kasper Corell fast.

Guldmedaljen i Edible Buffet betyder ikke, at Kokkelandsholdet (junior) har vundet det samlede verdensmesterskab endnu. Det afgøres blandet andet af, hvilken placering man får for det Varme Køkken onsdag - samt det samlede antal point. Det bliver offentliggjort på torsdag.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne