Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Danmark har opnået det bedste resultat nogensinde ved VM for kokke i Luxembourg. Foreløbigt er det blevet til tre guldmedaljer, efter gårsdagens pragtpræstation af juniorererne.
Holdkaptajn Kasper Corell er jublende glad for guldmedaljen.
”Det er rigtigt godt. Det er så fedt, at al den træning har båret frugt. Vi går ned og får en guldmedalje i vores Edible Buffet - det er helt fantastisk. Alle ti mand på Kokkelandsholdet junior er helt oppe at køre, sagde han lige efter offentliggørelsen.
Holdkaptajnen har fokus skarpt rettet imod onsdagens konkurrence, hvor holdet skal servere en tre retters menu.
”Vi skal huske på, at konkurrencen ikke er slut endnu. Vi har en konkurrence igen i morgen, og det er rigtigt vigtigt, at vi fokuserer på den nu, selvom vi er rigtigt glade og alle jubler. Målet med Varmt Køkken i morgen er endnu en guldmedalje”, slår Kasper Corell fast.
Guldmedaljen i Edible Buffet betyder ikke, at Kokkelandsholdet (junior) har vundet det samlede verdensmesterskab endnu. Det afgøres blandet andet af, hvilken placering man får for det Varme Køkken onsdag - samt det samlede antal point. Det bliver offentliggjort på torsdag.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024