Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Danmark har opnået det bedste resultat nogensinde ved VM for kokke i Luxembourg. Foreløbigt er det blevet til tre guldmedaljer, efter gårsdagens pragtpræstation af juniorererne.
Holdkaptajn Kasper Corell er jublende glad for guldmedaljen.
”Det er rigtigt godt. Det er så fedt, at al den træning har båret frugt. Vi går ned og får en guldmedalje i vores Edible Buffet - det er helt fantastisk. Alle ti mand på Kokkelandsholdet junior er helt oppe at køre, sagde han lige efter offentliggørelsen.
Holdkaptajnen har fokus skarpt rettet imod onsdagens konkurrence, hvor holdet skal servere en tre retters menu.
”Vi skal huske på, at konkurrencen ikke er slut endnu. Vi har en konkurrence igen i morgen, og det er rigtigt vigtigt, at vi fokuserer på den nu, selvom vi er rigtigt glade og alle jubler. Målet med Varmt Køkken i morgen er endnu en guldmedalje”, slår Kasper Corell fast.
Guldmedaljen i Edible Buffet betyder ikke, at Kokkelandsholdet (junior) har vundet det samlede verdensmesterskab endnu. Det afgøres blandet andet af, hvilken placering man får for det Varme Køkken onsdag - samt det samlede antal point. Det bliver offentliggjort på torsdag.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Direktørskifte på femstjernet luksushotel nær København
02-12-2025
-
Royal Arena solgt til Live Nation
02-12-2025
-
Direktørskifte på Hotel Randers: Henter profil fra Ruths Hotel
02-12-2025
-
Rekordmange passagerer i Københavns Lufthavn i november
02-12-2025
-
Økonom: Udenlandsk arbejdskraft og ældre trækker jobvæksten
02-12-2025
-
Ny filmrabat skal tiltrække turister og store produktioner
02-12-2025
-
Ny vikingerute skal lokke flere turister rundt i Danmark
02-12-2025
-
Store kæder fylder mere, og maden holder niveauet
02-12-2025