En ny online markedsplads er sat i verden for at gøre det nemt for små fødevareproducenter og restauranter at få kontakt og handle direkte sammen. Navnet er Råhandel. Markedspladsen er allerede godt i gang med producenter som Fuglebjerggaard og Copenhagen Goat Milk, mens bl.a. Amass, Restaurant Wilhelm og d’Angleterre er at finde på restaurantsiden.

Solveig Felbo, daglig leder og idékvinden bag Råhandel, fortæller:

”Med markedspladsen vil vi skabe grobunden for et nyt bæredygtigt fødevaresystem, hvor kokke kan handle direkte med producenter og landmænd, som selv har fremstillet varerne eller hevet grøntsagerne op af jorden”.

”Vores mål var fra start at støtte de små producenter. Vi opdagede, at mange kokke gerne vil købe varer fra små producenter på grund af kvaliteten, de unikke varer og historien bag. Alligevel handler de fleste hos grossisterne. Det er ærgerligt, for varerne findes, og udbuddet er stort, men det halter med at gøre varerne tilgængelige. Så vi har valgt at tage udfordringen op!”.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne