En ny online markedsplads er sat i verden for at gøre det nemt for små fødevareproducenter og restauranter at få kontakt og handle direkte sammen. Navnet er Råhandel. Markedspladsen er allerede godt i gang med producenter som Fuglebjerggaard og Copenhagen Goat Milk, mens bl.a. Amass, Restaurant Wilhelm og d’Angleterre er at finde på restaurantsiden.

Solveig Felbo, daglig leder og idékvinden bag Råhandel, fortæller:

”Med markedspladsen vil vi skabe grobunden for et nyt bæredygtigt fødevaresystem, hvor kokke kan handle direkte med producenter og landmænd, som selv har fremstillet varerne eller hevet grøntsagerne op af jorden”.

”Vores mål var fra start at støtte de små producenter. Vi opdagede, at mange kokke gerne vil købe varer fra små producenter på grund af kvaliteten, de unikke varer og historien bag. Alligevel handler de fleste hos grossisterne. Det er ærgerligt, for varerne findes, og udbuddet er stort, men det halter med at gøre varerne tilgængelige. Så vi har valgt at tage udfordringen op!”.

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne