Årets Værter er traditionen tro blevet uddelt på Danhostels årlige landsmøde, som blev afholdt på Danhostel Kerteminde. Vinderne blev Ulrikka og Jens Worsøe fra Danhostel Kalundborg, som blandt andet har både det økologiske spisemærke og Den Grønne Nøgle.

I begrundelsen lød det blandt andet, at Ulrikka og Jens har vist nyskabelse og formået at involvere lokalbefolkningen med deres fantastiske langbordsspisninger og gode holdning til økologisk mad.

I 2018 er 65 vandrerhjem tilknyttet Danhostel-kæden, og de spænder alle vidt i forhold til udseende, indretning, faciliteter og beliggenhed.  Danhostel Kalundborg er bygget i 1993, og fylder altså 25 år i år.

Nedenfor ses det glade vinderpar med direktøren for Danhostel, Ole Andersen (tv).

Herberg for kvinder modtager vinterstrik fra Danhostel

Der var stor glæde på Dansk Røde Kors’ Herberg for Kvinder i Hvidovre, da Danhostel i dag kom forbi med masser af lunt vinterstrik til herbergets kvinder. Donationen er et resultat af kampagnen Strik for en sag, som Danhostel lancerede på alle sine 63 hostels tidligere på året.

Her er vinderen Danhostels værtskabspris 2019

I år gik Danhostels værtskabspris pris til Annette og Henrik Kjeldsen, værtsparret på Danhostel Herning. I begrundelsen for at prisen gik til netop værtsparret på Danhostel Herning lød det, at stedet ligger i den absolutte top af skalaen på områderne: personale, service og forplejning, som er nogle af de parametre, man måler kandidaterne på. Prisen blev overrakt af blandt andre foreningens bestyrelsesformand Poul Kristian Mouritsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne