Årets Værter er traditionen tro blevet uddelt på Danhostels årlige landsmøde, som blev afholdt på Danhostel Kerteminde. Vinderne blev Ulrikka og Jens Worsøe fra Danhostel Kalundborg, som blandt andet har både det økologiske spisemærke og Den Grønne Nøgle.

I begrundelsen lød det blandt andet, at Ulrikka og Jens har vist nyskabelse og formået at involvere lokalbefolkningen med deres fantastiske langbordsspisninger og gode holdning til økologisk mad.

I 2018 er 65 vandrerhjem tilknyttet Danhostel-kæden, og de spænder alle vidt i forhold til udseende, indretning, faciliteter og beliggenhed.  Danhostel Kalundborg er bygget i 1993, og fylder altså 25 år i år.

Nedenfor ses det glade vinderpar med direktøren for Danhostel, Ole Andersen (tv).

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Ægte bornholmer er ny ejer af Danhostel Sandvig

Line Juhl Kronow er født og opvokset på Bornholm. Line og hendes mand Peter startede processen med at købe Danhostel Sandvig tilbage i marts i år, hvor tankerne om at flytte til Bornholm og investere i vandrerhjemmet begyndte.

Direktør fratræder sin stilling i Danhostel

Ole Andersen har været direktør i Danhostel i mere end fem år, og nu fratrædelser han sin stilling efter gensidig aftale med bestyrelsen. Ole Andersen fratræder stillingen efter Danhostels årlige Landsmøde den 4. november 2019.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne