Da guiden Lonely Planet i oktober udpegede København som verdens bedste by at besøge i 2019, var The Coffee Collectives kaffebarer på listen over anbefalede steder.

Kaffekæden, der i februar havde 10 års jubilæum, er år for år vokset i størrelse, mens bundlinjen ikke har haft helt samme opadgående kurve.

Samme tendens gør sig gældende i det netop offentliggjorte regnskab for 2017/2018, der løb til og med udgangen af juni. Her er bundlinjen halveret og lander på 0,4 mio. kr. mod 0,8 mio. kr. i 2016/17. Til gengæld har selskabet realiseret en bruttofortjeneste på 17,2 mio. kr. mod 14,4 mio. kr. i 2015/16.

"Vi er overordnet glade for året. Vores omsætning er steget 23 pct., og vi har åbnet to nye kaffebarer. Samtidig har vi formået at øge betalingen til producenterne, og det er en af vores helt centrale målsætninger i virksomheden," siger adm. direktør, Peter Dupont, til FødevareWatch.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Flot overskud på Munkebo Kro

Regnskabet hos Munkebro Kro viser et lille fald, skriver Fyens.dk. Overskuddet er reduceret fra 1,3 millioner kroner til 981.954 kroner før skat.

Madmarked holdes i live af ejer efter nyt underskud

Flere madmarkeder rundt om i Danmark er i år kollapset og gået konkurs. Sådan kunne det måske også være gået for Aarhus Central Food Market, hvis ikke det var for en tålmodig og gavmild ejer, skriver Finans.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne