Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Et nyt madlaboratorium i Vejle er det første af sin slags i Danmark, og trækker blandt andet på erfaringer fra de andre nordiske lande, der har haft lignende kulinariske laboratorier i flere år. Det skriver Mikropol Vejle, der også kan fortælle at den mangeårige leder af Danmarks kokkelandshold, Per Mandrup, skal stå i spidsen for det nye gastronomiske laboratorium.
”Gastronomer og fødevareproducenter vil få adgang til vores viden, ligesom de kan vælge mellem en masse kursusmuligheder, hvor jeg og andre madeksperter vil agere inspirerende medspillere i virksomhedernes arbejde med at udvikle nye og spændende madprodukter,” siger Per Mandrup.
Borgmester Jens Ejner Christensen er begejstret for det nye laboratorium.
”At det er lykkedes at få den tidligere leder af kokkelandsholdet til at stå i spidsen for Vejles nye madlaboratorium, vidner om de høje ambitioner, vi har på fødevareområdet, og jeg håber, at fødevarevirksomheder fra nær og fjern vil få smag for mulighederne i Culinary Institute by VejleErhverv. De er lige til at sætte tænderne i,” siger han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge udgør rygraden i sommerens servicejob
05-07-2025
-
Bloomberg: Joe & The Juice-ejer sigter mod børsnotering i USA næste år
05-07-2025
-
Natklubber for 15-årige i kraftig modvind
05-07-2025
-
Odense-hotel udvider og bliver størst uden for København
05-07-2025
-
VisitDenmark satser på svenske familier for at hente tabte overnatninger hjem
05-07-2025
-
Bühlmann Hotels nedjusterer – men ser positivt på 2025
05-07-2025
-
Hotel dømt for ulovligt kiosk-samarbejde ved Himmelbjerget
05-07-2025
-
Ny kommerciel direktør vender hjem til Sønderborg
05-07-2025
-
Flere nordjyske hoteller går foran med grøn profil
05-07-2025