Et nyt madlaboratorium i Vejle er det første af sin slags i Danmark, og trækker blandt andet på erfaringer fra de andre nordiske lande, der har haft lignende kulinariske laboratorier i flere år. Det skriver Mikropol Vejle, der også kan fortælle at den mangeårige leder af Danmarks kokkelandshold, Per Mandrup, skal stå i spidsen for det nye gastronomiske laboratorium.

”Gastronomer og fødevareproducenter vil få adgang til vores viden, ligesom de kan vælge mellem en masse kursusmuligheder, hvor jeg og andre madeksperter vil agere inspirerende medspillere i virksomhedernes arbejde med at udvikle nye og spændende madprodukter,” siger Per Mandrup.

Borgmester Jens Ejner Christensen er begejstret for det nye laboratorium.

”At det er lykkedes at få den tidligere leder af kokkelandsholdet til at stå i spidsen for Vejles nye madlaboratorium, vidner om de høje ambitioner, vi har på fødevareområdet, og jeg håber, at fødevarevirksomheder fra nær og fjern vil få smag for mulighederne i Culinary Institute by VejleErhverv. De er lige til at sætte tænderne i,” siger han.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne