Det går stærkt i disse år for kokken og restauratøren Henrik Yde Andersen, der alene sidste år åbnede fire nye restauranter. Mest kendt er han for den thailandske gourmetrestaurant Kiin Kiin, der nu i 12 år har haft hjemme i en tidligere hashklub i hjertet af Nørrebro i København og er indehaver af en Michelin-stjerne.

”Hvis du skal have succes i restaurationsbranchen, skal du enten være den eneste, den bedste eller den billigste. Det har vi været i stand til med Kiin Kiin,” siger Henrik Yde Andersen.

Regnskabet for hans personlige holdingselskab viser, at 2017 var et særdeles profitabelt år for Henrik Yde Andersen trods de mange nye restauranter. Henrik Yde Andersen tjente 6,2 mio. kr. efter skat og har en egenkapital på knap 26 mio. kr.

Har du fået læst?

Analyse: Dansk turisme topper 100 mia. kr.

VisitDenmark har fremlagt en række nøgletal for dansk turisme, og de viser blandt andet, at dansk turisme omsætter for mere end 108 mia. kr. Samtidig står erhvervet for 3,7 pct. af den samlede danske eksport.

Kassemester: Sådan driver man 80 spisesteder på Roskilde Festival

I disse dag blæser musikken for 130.000 glade gæster på årets Roskilde Festival. Over 80 madboder og restauranter sørger for, at festivalgængernes sult og tørst bliver stillet i en fart. Det kræver logistik, hastighed og mange hænder, fortæller Lasse Peters, direktør for OnlinePOS, som leverer kassesystemet til alle festivalens spisesteder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne