Det går stærkt i disse år for kokken og restauratøren Henrik Yde Andersen, der alene sidste år åbnede fire nye restauranter. Mest kendt er han for den thailandske gourmetrestaurant Kiin Kiin, der nu i 12 år har haft hjemme i en tidligere hashklub i hjertet af Nørrebro i København og er indehaver af en Michelin-stjerne.

”Hvis du skal have succes i restaurationsbranchen, skal du enten være den eneste, den bedste eller den billigste. Det har vi været i stand til med Kiin Kiin,” siger Henrik Yde Andersen.

Regnskabet for hans personlige holdingselskab viser, at 2017 var et særdeles profitabelt år for Henrik Yde Andersen trods de mange nye restauranter. Henrik Yde Andersen tjente 6,2 mio. kr. efter skat og har en egenkapital på knap 26 mio. kr.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Turisme-vækst i Nordsjælland

I 2017 brugte turisterne 5,7 mia. kr. i løbet af deres ophold i de fem nordligste kommuner i Nordsjælland, og de stod for næsten 1,4 mio. overnatninger. Det viser en ny rapport » Turismens økonomiske betydning«, som VisitDenmark har udarbejdet for VisitNordsjælland, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Krydstogter er en kæmpeforretning

Når det handler om anløbshavne for krydstogtskibe i Østersøområdet, er København en af de helt store spillere sammen med Stockholm, Helsinki, Skt. Petersborg og Tallinn.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne