Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det går stærkt i disse år for kokken og restauratøren Henrik Yde Andersen, der alene sidste år åbnede fire nye restauranter. Mest kendt er han for den thailandske gourmetrestaurant Kiin Kiin, der nu i 12 år har haft hjemme i en tidligere hashklub i hjertet af Nørrebro i København og er indehaver af en Michelin-stjerne.
”Hvis du skal have succes i restaurationsbranchen, skal du enten være den eneste, den bedste eller den billigste. Det har vi været i stand til med Kiin Kiin,” siger Henrik Yde Andersen.
Regnskabet for hans personlige holdingselskab viser, at 2017 var et særdeles profitabelt år for Henrik Yde Andersen trods de mange nye restauranter. Henrik Yde Andersen tjente 6,2 mio. kr. efter skat og har en egenkapital på knap 26 mio. kr.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024