Jeannet Bjerregaard Jensen rejser om kort tid på studieophold i Frankrig og Tyskland. Som den første af Munkebjerg Hotels sidste års elever nyder hun nu godt af det nyindstiftede jubilæumslegat, der sikrer hende en 11-dages inspirationsrejse til europæiske vinhuse:

"Jeg er rigtigt glad og spændt. Jeg skal blandt andet besøge vinhusene Josmeyer og Leon Beyer i Alcace i Frankrig samt vinhuset Weingut Knab i Baden i Sydtyskland. Jeg er sikker på, at turen vil give mig masser af indsigt i hele vin-fremstillingsprocessen, og den viden kan jeg i høj grad bruge, når jeg vejleder gæsterne i at vælge den vin, der er den helt rigtige for dem".

Midlerne til jubilæumslegatet stammer fra de gaver, som hotellet fik i forbindelse med fejringen af 50 års-jubilæet i 2017. Jubilæumslegatet er indført for at gøre tiden på Munkebjerg Hotel endnu mere attraktiv for de i alt 25 kokke-, tjener- og receptionselever, der løbende er i lære på hotellet.

Har du fået læst?

Kokkeelev føler sig udnyttet: Kræver kæmpe-erstatning

En kokkeelev mener at have penge til gode for helligdage, overarbejde, pension samt mistede friweekender og fridøgn. Sammen med sit fagforbund, 3F, kræver han omkring 415.000 kroner, som han mener han har tilgode hos sin tidligere arbejdsgiver, skriver JydskeVestkysten.

Arp-Hansen Hotel Group kårer årets receptionist-, kokke- og tjenerelev anno 2019

Receptionister fra størstedelen af Arp-Hansen Hotel Groups hoteller og kokke- og tjenerelever fra samtlige a la carte restauranter herunder; Brasserie Murdoch på Phoenix Copenhagen, The Harbour på Copenhagen Island samt Tivoli Brasserie på Tivoli Hotel & Congress Center deltog i konkurrencen ”Årets Elev 2019 i Arp-Hansen Hotel Group”.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne