Jeannet Bjerregaard Jensen rejser om kort tid på studieophold i Frankrig og Tyskland. Som den første af Munkebjerg Hotels sidste års elever nyder hun nu godt af det nyindstiftede jubilæumslegat, der sikrer hende en 11-dages inspirationsrejse til europæiske vinhuse:

"Jeg er rigtigt glad og spændt. Jeg skal blandt andet besøge vinhusene Josmeyer og Leon Beyer i Alcace i Frankrig samt vinhuset Weingut Knab i Baden i Sydtyskland. Jeg er sikker på, at turen vil give mig masser af indsigt i hele vin-fremstillingsprocessen, og den viden kan jeg i høj grad bruge, når jeg vejleder gæsterne i at vælge den vin, der er den helt rigtige for dem".

Midlerne til jubilæumslegatet stammer fra de gaver, som hotellet fik i forbindelse med fejringen af 50 års-jubilæet i 2017. Jubilæumslegatet er indført for at gøre tiden på Munkebjerg Hotel endnu mere attraktiv for de i alt 25 kokke-, tjener- og receptionselever, der løbende er i lære på hotellet.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Høgni på 26 er elev på Michelin-restaurant: 'Jeg er 100 procent sikker på et job bagefter'

Glade gæster. Luksusmiddage. Dage, der aldrig er ens, og en fremtid, hvor job er en selvfølge. Sådan er virkeligheden for 26-årige Høgni Olsen, der går på Hotel- og Restaurantskolens tjenerlinie. Det sidste halve år har han været i lære på Michelin-restauranten Søllerød Kro. Selvom tempoet er højt, og tonen kan være hård, er Høgni Olsen særdeles tilfreds med sin uddannelse, skriver DR.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne