Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Siden opstart i 2010 har Aalborg Furnished Apartments været formidler af møblerede lejligheder, i høj grad til landsdelens internationale virksomheder samt større organisationer. I takt med efterspørgslen fra deres netværk af kunder og ikke mindst behovet for et opgraderet hotelprodukt i den østlige del af Aalborg, har projektet med Aalborg Hotel Apartments udviklet sig.

I dag åbner dørene officielt, og de 27 nybyggede hotellejligheder er klar til gæster fra ind- og udland. Lejlighederne er henholdsvis 50 eller 70 kvm, de har alle enten terrasse eller altan, og de er både hvad angår interiør og indretning af gennemgående høj kvalitet.

”Vi har haft fokus på at skabe et produkt af høj standard med god plads, hvor man har følelsen af at være i et hjem fremfor et typisk hotelværelse”. Sådan udtaler Hotel Manager Thor Bastholm sig, og han tilføjer:

”Med faciliter som fuldt udstyret køkken, separat soveværelse, opvaskemaske, vaskemaskine osv. kan hverdagens rutiner tilrettelægges på samme måde som normalt. Dette er attraktivt for mange rejsende, hvad end de er hjemmefra i 2 dage eller 2 måneder.”

Log ind