Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I et gammelt autoværksted ved Christianshavns kanaler får København et nyt spisested, når ’Undici’ slår dørene op.
”Med ’Undici’ ønsker vi at skabe et afslappet og uhøjtideligt spisested med et overskueligt og fokuseret menukort. Særligt her i sommersæsonen prioriterer vi friske grøntsager, fisk og skaldyr”, siger køkkenchef Dominik Gondor.
Bag ’Undici’ står restauratørerne Andreas Malling, Thue Mølck Nilsson og Charles Teinby. De driver også de populære spisesteder Sankt Annæ 8 på Christianshavn og 20A i Ravnsborggade samt franske Lalala i Strandgade på Christianshavn.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Marriott udvider i København med opkøb af CitizenM
29-04-2025
-
HORESTA advarer mod Københavns Kommunes nye nattelivsplan
29-04-2025
-
Danske kokke- og tjenerelever henter sølv ved nordiske mesterskaber 2025
29-04-2025
-
Ruths Hotel sikrer millionoverskud trods vejrets luner
29-04-2025
-
Norske Spenn udvider med Reitan Retail – danske hotelgæster får flere fordele
29-04-2025
-
Danske Hoteller vil vokse videre med ny kapitaludvidelse
29-04-2025
-
Hvide Sande-serie skaber massiv opmærksomhed om Vestkysten
29-04-2025
-
Bornholmsk strandhotel satser på helårsturisme efter ny SKI-aftale
29-04-2025
-
Kokke og entusiaster skal dyste til DM i Bålmad
29-04-2025