Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I et gammelt autoværksted ved Christianshavns kanaler får København et nyt spisested, når ’Undici’ slår dørene op.

”Med ’Undici’ ønsker vi at skabe et afslappet og uhøjtideligt spisested med et overskueligt og fokuseret menukort. Særligt her i sommersæsonen prioriterer vi friske grøntsager, fisk og skaldyr”, siger køkkenchef Dominik Gondor.

Bag ’Undici’ står restauratørerne Andreas Malling, Thue Mølck Nilsson og Charles Teinby. De driver også de populære spisesteder Sankt Annæ 8 på Christianshavn og 20A i Ravnsborggade samt franske Lalala i Strandgade på Christianshavn.

Blog: Hvad skal der blive af København?

København står foran vigtige valg, der afgør hvilken slags hovedstad, vi ønsker. Turismen skaber vækst og arbejdspladser, og byen tiltrækker allerede gæster, som bruger den med omtanke. Derfor bør debatten handle om at udvikle byens styrker i stedet for at begrænse dem, lyder det fra HORESTA.

Ny hotelchef vil løfte Copenhagen Plaza

Sebastian Kamieniarczyk er ny General Manager på ProfilHotels Copenhagen Plaza. Med international erfaring skal han videreudvikle hotellets stærke profil.

Log ind