”Vi er både vildt overraskede og glade,” siger Kristian Baumann, som er køkkenchef og medejer af 108 – også kendt som Nomas toer – i Strandgade, efter det er blevet offentliggjort, at restauranten er rykket ind på en 98. plads på restauranternes verdensrangliste Worlds 50 Best Restaurants. Det er første gang, at restauranten, der er endnu ikke har eksisteret i to år, optræder på listen.

Med på dette års ”boblerliste” på en 71. plads er restaurant Relæ i Jægersborgsgade, som dermed er faldet 32 pladser fra nr. 39 i 2017.

Kadeau København, som sidste år var nr. 94, er ikke at finde på boblerlisten i år. Det kan enten betyde, at restauranten med de bornholmske rødder er rykket op blandt de 50 bedste, som afsløres i Bilbao den 19. juni, eller at den er røget helt ud.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Kødklister solgt ulovligt til danske restauranter

Kødklister er ikke tilladt i fødevareproduktion i Danmark. Hverken i kødindustrien eller restaurationsbranchen. Alligevel har mindst 12 danske restauranter købt kødklister af mærket Activa de seneste år. Købet er sket hos det svenske firma Werners Gourmetservice via en dansk mellemmand, fortæller DR.

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne