”Vi er både vildt overraskede og glade,” siger Kristian Baumann, som er køkkenchef og medejer af 108 – også kendt som Nomas toer – i Strandgade, efter det er blevet offentliggjort, at restauranten er rykket ind på en 98. plads på restauranternes verdensrangliste Worlds 50 Best Restaurants. Det er første gang, at restauranten, der er endnu ikke har eksisteret i to år, optræder på listen.

Med på dette års ”boblerliste” på en 71. plads er restaurant Relæ i Jægersborgsgade, som dermed er faldet 32 pladser fra nr. 39 i 2017.

Kadeau København, som sidste år var nr. 94, er ikke at finde på boblerlisten i år. Det kan enten betyde, at restauranten med de bornholmske rødder er rykket op blandt de 50 bedste, som afsløres i Bilbao den 19. juni, eller at den er røget helt ud.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne