”Vi er både vildt overraskede og glade,” siger Kristian Baumann, som er køkkenchef og medejer af 108 – også kendt som Nomas toer – i Strandgade, efter det er blevet offentliggjort, at restauranten er rykket ind på en 98. plads på restauranternes verdensrangliste Worlds 50 Best Restaurants. Det er første gang, at restauranten, der er endnu ikke har eksisteret i to år, optræder på listen.

Med på dette års ”boblerliste” på en 71. plads er restaurant Relæ i Jægersborgsgade, som dermed er faldet 32 pladser fra nr. 39 i 2017.

Kadeau København, som sidste år var nr. 94, er ikke at finde på boblerlisten i år. Det kan enten betyde, at restauranten med de bornholmske rødder er rykket op blandt de 50 bedste, som afsløres i Bilbao den 19. juni, eller at den er røget helt ud.

Hotel åbner nyt spisested

Mandag 25. november åbner er nyt spisested i Thyborøn. Det er Thyborøn Hotel, der har ansat en kok, og nu åbner restauranten for gæster, skriver Folkebladet Lemvig.

App viser vej til økologiske spisesteder

I 2019 har Fødevarestyrelsen fejret 10-året for Det Økologiske Spisemærke med både nyt grafisk design og landsdækkende forbrugerkampagne. Et af kampagnens budskaber har været at sætte spot på appen ”Økologiske Spisesteder”, der viser vej til restauranter, cafeer og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne