Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Sidste fredag åbnede hotellet Hotel Herman K i den gamle transformerstation ved Kgs. Nytorv i København. Nu er Kadeaus seneste skud på stammen, Restaurant Roxie, åbnet i samme hotel.

”Det bliver ambitiøst på en legende og nysgerrig måde, hvor man både kan spise lette retter, blot nogle snacks til sin cocktail – eller gå all in med vores menu »Roxie«”, fortæller køkkenchef Anika Madsen i en pressemeddelelse.

Holdet bag består desuden af Emil Rodam, assisterende køkkenchef. De to har begge en fortid på andre Kadeau-restauranter som Nabo og Eldorado.

Kommune øremærker millioner til turisme- og kultur

En række partier på Københavns Rådhus har landet en budgetaftale, hvor der er blevet afsat midler til flere slags turisme. Derudover investeres der i en ny digital løsning til fremtidens storbyturister.

HORESTA inviterer til drøftelser om arbejdsmiljø

”Jeg må på det skarpeste tage afstand fra den måde, medarbejderne i dokumentaren blev behandlet på. Det hører ganske enkelt ikke hjemme på en nutidig arbejdsplads”, siger HORESTAs adm. direktør, Pia E. Voss

Log ind