Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Sidste fredag åbnede hotellet Hotel Herman K i den gamle transformerstation ved Kgs. Nytorv i København. Nu er Kadeaus seneste skud på stammen, Restaurant Roxie, åbnet i samme hotel.
”Det bliver ambitiøst på en legende og nysgerrig måde, hvor man både kan spise lette retter, blot nogle snacks til sin cocktail – eller gå all in med vores menu »Roxie«”, fortæller køkkenchef Anika Madsen i en pressemeddelelse.
Holdet bag består desuden af Emil Rodam, assisterende køkkenchef. De to har begge en fortid på andre Kadeau-restauranter som Nabo og Eldorado.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Få indblik i hotelbranchens tal og tendenser
26-05-2023
-
Fokus på et sundt arbejdsmiljø med nyt tiltag
26-05-2023
PRESSEKLIP
-
Nordsjællandsk herregård skal omdannes til hotel
26-05-2023
-
20-årig skal stå i spidsen for helt ny type Sunset
26-05-2023
-
Kæde misser kæmpeaftale med saudiarabere
26-05-2023
-
Dansk hotelkoncern får kendt bestyrelsesmedlem
26-05-2023
-
HORESTA: Optimismen blomstrer på ny i hotel- og restaurationsbranchen
26-05-2023
-
Hotelgigant vil købe Comwells amerikanske partner
26-05-2023