Sidste fredag åbnede hotellet Hotel Herman K i den gamle transformerstation ved Kgs. Nytorv i København. Nu er Kadeaus seneste skud på stammen, Restaurant Roxie, åbnet i samme hotel.

”Det bliver ambitiøst på en legende og nysgerrig måde, hvor man både kan spise lette retter, blot nogle snacks til sin cocktail – eller gå all in med vores menu »Roxie«”, fortæller køkkenchef Anika Madsen i en pressemeddelelse.

Holdet bag består desuden af Emil Rodam, assisterende køkkenchef. De to har begge en fortid på andre Kadeau-restauranter som Nabo og Eldorado.

Populær burgerbar flytter efter klager

I sommer åbnede den aarhusianske burgerkæde Burger Shack sin første burgerbar i København, som Politiken kvitterede med en seksstjernet anmeldelse. Nu er det dog blevet tid til at finde en ny lokation til baren. Det sker efter massive klager fra naboerne til grillen, skriver Ekstra Bladet ifølge FødevareWatch.dk.

Nyt københavnerhotel satser på naturen

Hotel Teglholmen består af et hotel på 6 etager med en stueetage indrettet til 1.500 m² dagligvarebutik samt hotellobby og morgenmadsrestaurant. Gården integreres med den tilstødende “grønne kile” med blomsterbede og trægrupper for at skabe et samlet grønt rum, skriver Nybygget ifølge Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne