Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Sidste fredag åbnede hotellet Hotel Herman K i den gamle transformerstation ved Kgs. Nytorv i København. Nu er Kadeaus seneste skud på stammen, Restaurant Roxie, åbnet i samme hotel.
”Det bliver ambitiøst på en legende og nysgerrig måde, hvor man både kan spise lette retter, blot nogle snacks til sin cocktail – eller gå all in med vores menu »Roxie«”, fortæller køkkenchef Anika Madsen i en pressemeddelelse.
Holdet bag består desuden af Emil Rodam, assisterende køkkenchef. De to har begge en fortid på andre Kadeau-restauranter som Nabo og Eldorado.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Fortsat fremgang i hotelovernatninger i september
13-11-2025
-
Sunset Boulevard lander ny direktør
13-11-2025
-
Rekordvækst i Københavns Lufthavn i årets første tre kvartaler
13-11-2025
-
Burger King satser stort på kinesisk ekspansion
13-11-2025
-
Restauratør i opråb over udeserveringsgebyr: Ét bord koster 12.000 kr.
13-11-2025
-
Debatindlæg: Venstre vil stramme reglerne for korttidsudlejning
13-11-2025
-
HORESTA sætter spot på flytrafikken til Hotel Insights 2025
13-11-2025
-
Kold College vinder Young Chef 2025
13-11-2025
-
Turismepulje skal skabe aktivitet – ikke skrivebordsprojekter
13-11-2025