Den kendte og ekspansionsivrige bøfkæde Mash kan snart få ny ejer. Børsen erfarer således fra flere kilder, at restaurantselskabet med adm. direktør og hovedejer Jesper Boelskifte i spidsen har hyret Deloittes corporate finance-afdeling til at afsøge markedet for mulige nye ejere eller partnere.

Jesper Boelskifte, der selv var med til at åbne den første Mash-restaurant i 2009, bekræfter at have været i kontakt med Deloitte, men afviser, at der er sat en decideret proces i gang.

"Jeg kan bekræfte, at der er en masse interesse omkring os, som har gjort, at vi har talt med en masse forskellige. Men der er ikke så meget nyt," siger han.

Siden Mash slog dørene op til sin første restaurant i København for ni år siden, er yderligere ti kommet til efterfølgende. Det betyder, at man i dag kan få Mash-bøffer i f.eks. Aarhus, London og Hamborg.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne