Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Passiv rygning er skadeligt, også udendørs, men der findes ingen rygelov, når man sidder udenfor og spiser. Derfor kan det være svært at vide, om man kan bede andre om at lade være med at ryge, når man spiser, mener eksperter ifølge Kristelig Dagblad.
Hos HORESTA mener man ikke, at problemet med generende røg på udeserveringer er særlig stort. Det siger politisk direktør Kirsten Munch.
"Det er ikke noget, vi hører om fra vores medlemmer. Men jeg tror, der er en bevægelse i, hvornår og hvordan det er o.k. at ryge. I takt med, at det ikke længere er lovligt at ryge indenfor, og man derfor går udenfor og ryger, er der også kommet mere fokus på, at man skal tage hensyn. Jeg oplever, at rygerne selv spørger, om det er i orden, at de ryger. Der, hvor jeg ser et større problem, er, at rygerne går på gaden og dermed bringer noget larm med sig, der ikke plejede at være. Det har skabt problemer for især byerne, hvor beboere kan føle sig generet. Men på det nære plan løser man det i god ro og orden," siger hun.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025