Konventum Konferencecenter ved Helsingør har haft et forår med usædvanlig stor interesse fra internationale kunder.

Navne som fx Cooperatives EUROPE, UNESCO, National Geographic Maps, DTU Summit og Baltic Earth har fyldt sale, værelser og restauranten på Konventum, som i forrige weekend også var officiel hotelpartner for Ironman, hvor sportsfolk fra hele verden fyldte Konventum både inde og ude med familier og cykler.

”Selvom enhver konference på Konventum bliver planlagt og behandlet på fuldstændig samme vilkår, så giver det alligevel lidt genlyd i huset, når vi gang på gang oplever at få store internationale navne i huset, hvor agendaen som oftest handler om at løse markante, internationale udfordringer og problemstillinger. At have en lille andel af det som konferencepartner, er noget vi er utrolig stolte af,” siger Gitte Winberg.

Turisterne holder kortere ferier men bruger flere penge

Flere par holder ferie i Danmark, og det betyder, at turisternes gennemsnitlige ophold er kortere end tidligere. Det viser en ny analyse af VisitDenmark. Dog har turisternes forbrug i Danmark oplevet en enorm vækst, fortæller analysen, som er lavet på baggrund af 14.000 interviews.

Ny rapport: Sådan går det for mødeturismen

I Danmark kan flere end 25.000 mennesker tilskrive deres beskæftigelse direkte til mødeafholdelse, konferencer og kongresser m.m. Det viser en ny rapport af VisitDenmark, der understreger mødemarkedets store betydning.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne