De første måneder af turistsæsonen 2018 har overrasket positivt, skriver Jydske Vestkysten. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik, og også turismekoordinatori Billund Lea Bennedsens egne undersøgelser peger i samme retning.

”Vi er kommet godt i gang med 2018. Antallet af overnatninger ser allerede flot ud med en stigning på 4,67 procent, hvis man tager perioden januar til april og sammenligner med året før”, siger Lea Bennedsen.

Denne gang skyldes stigningen danske turister, hvor der er en flot stigning på 6,86 pct. i forhold til året før. Det plejer ellers at være de udenlandske turister, der trækker tallene i vejret.

”Det er rigtig interessant, og det overraskede mig faktisk lidt. Det kan skyldes flere ting - også mange små ting, der spiller sammen. For eksempel faldt påsken sidst i marts i år, og Legoland åbnede allerede den 24. marts, hvor det vist var den 4. april sidste år, og så har vi haft et mildt forår og en fantastisk maj”, siger Lea  Bennedsen.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Airbnb lancerer dyrevenlig oplevelseskategori

Dyreoplevelser er mere end bare en selfie med en hund eller en kattevideo på nettet. Derfor vil Airbnb bringe dyr og mennesker tættere sammen med en ny kategori i deres oplevelsesunivers, skriver Skift.com.

Rejsende vil ikke være del af overturisme

Hvad kommer til at definere turismeerhvervet næste år? Booking.com har givet deres bud, og her nævner platformen ’rise of the second cities’ – altså øget fokus på de byer, som ligger i laget lige under hovedstader m.m.

Ny oplevelsespark bliver slaraffenland for naturelskere

På skuldrene af en mere og mere ophedet debat om bæredygtighed og ansvarlig adfærd, så de kommende generationer også kan nyde godt af naturen, åbner verdens første tema-, forlystelses- og oplevelsespark af sin art på det, der en gang var havbund og indtil for et par år siden blot var nogle flade marker uden for Ringkøbing på vejen mod Søndervig. Navnet på parken er Naturkraft, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne