Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

De første måneder af turistsæsonen 2018 har overrasket positivt, skriver Jydske Vestkysten. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik, og også turismekoordinatori Billund Lea Bennedsens egne undersøgelser peger i samme retning.

”Vi er kommet godt i gang med 2018. Antallet af overnatninger ser allerede flot ud med en stigning på 4,67 procent, hvis man tager perioden januar til april og sammenligner med året før”, siger Lea Bennedsen.

Denne gang skyldes stigningen danske turister, hvor der er en flot stigning på 6,86 pct. i forhold til året før. Det plejer ellers at være de udenlandske turister, der trækker tallene i vejret.

”Det er rigtig interessant, og det overraskede mig faktisk lidt. Det kan skyldes flere ting - også mange små ting, der spiller sammen. For eksempel faldt påsken sidst i marts i år, og Legoland åbnede allerede den 24. marts, hvor det vist var den 4. april sidste år, og så har vi haft et mildt forår og en fantastisk maj”, siger Lea  Bennedsen.

Se også

Video: ”Det har været en bragende succes”

Til HORESTA Hotel Insights var Core Hospitality inviteret til at holde oplæg om de to hoteller Residence Inn by Marriott og Fairfield by Marriott i Nordhavn, som de er operatør for, og som indtil videre har været en stor succes.

Log ind