Chefkok Allan Poulsen åbner restaurant i sit eget hus. Den 1. september slår han dørene op til sin nye restaurant "Noorrm" på landet uden for Aarhus med servering i hans egen spisestue. Det skriver Aarhus Lokalavis ifølge Kursuslex.

Ideen er at spare huslejen og bo tæt ved råvarerne.

"Jeg har huseret rundt i fine dining i 10-15 år, hvor jeg har prøvet alt muligt. Min lyst har altid været at lave mad på højeste niveau, og det er der både fordele og ulemper ved. Ulempen er, at det kan være rasende dyrt," siger Allan Poulsen.

Danske top-restauranter: Det er de bedste kunder

Onsdag kom smørrebrødsrestauranten Bar Rye hurtigt i vælten, da det kom frem, at børn under 12 år ikke er velkomne i biksen. Torsdag kan en række andre, danske restauranter så fortælle, at børn er mere end velkomne hos dem, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne