Chefkok Allan Poulsen åbner restaurant i sit eget hus. Den 1. september slår han dørene op til sin nye restaurant "Noorrm" på landet uden for Aarhus med servering i hans egen spisestue. Det skriver Aarhus Lokalavis ifølge Kursuslex.

Ideen er at spare huslejen og bo tæt ved råvarerne.

"Jeg har huseret rundt i fine dining i 10-15 år, hvor jeg har prøvet alt muligt. Min lyst har altid været at lave mad på højeste niveau, og det er der både fordele og ulemper ved. Ulempen er, at det kan være rasende dyrt," siger Allan Poulsen.

Hotel åbner nyt spisested

Mandag 25. november åbner er nyt spisested i Thyborøn. Det er Thyborøn Hotel, der har ansat en kok, og nu åbner restauranten for gæster, skriver Folkebladet Lemvig.

App viser vej til økologiske spisesteder

I 2019 har Fødevarestyrelsen fejret 10-året for Det Økologiske Spisemærke med både nyt grafisk design og landsdækkende forbrugerkampagne. Et af kampagnens budskaber har været at sætte spot på appen ”Økologiske Spisesteder”, der viser vej til restauranter, cafeer og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne