Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Madspild er et stort tema for mange virksomheder i den danske fødevarebranche, både af økonomiske og klimamæssige hensyn. Det gælder også for Fazer Food Services, som derudover driver flere end 160 kantiner rundt om i Danmark, skriver CSR.dk.
Virksomheden betjener dagligt over 45.000 mennesker, og det finder sted på grundlag af en målrettet strategi for at reducere netop spild af mad, ikke mindst fra de udbredte tag-selv-buffeter.
”Vi vælger at se mere nuanceret på madspild, fordi forskellige ingredienser og råvarer belaster klimaet meget forskelligt. Den omfattende miljøpåvirkning, der er forbundet med produktionen af kød, er en klar motivationsfaktor for at skære ned på forbruget. Og rent finansielt er kød også en dyr råvare, så færre omkostninger til det, giver flere midler til andre varer, eksempelvis økologisk grønt”, forklarer kvalitets- og miljøchef, Lonnie Lund-Hansen.
Læs mere her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Få indblik i hotelbranchens tal og tendenser
26-05-2023
-
Fokus på et sundt arbejdsmiljø med nyt tiltag
26-05-2023
PRESSEKLIP
-
Nordsjællandsk herregård skal omdannes til hotel
26-05-2023
-
20-årig skal stå i spidsen for helt ny type Sunset
26-05-2023
-
Kæde misser kæmpeaftale med saudiarabere
26-05-2023
-
Dansk hotelkoncern får kendt bestyrelsesmedlem
26-05-2023
-
HORESTA: Optimismen blomstrer på ny i hotel- og restaurationsbranchen
26-05-2023
-
Hotelgigant vil købe Comwells amerikanske partner
26-05-2023