Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Tidligere i år meddelte Guy Hands, development licensee for McDonald’s i Sverige, Danmark, Finland og Norge, og hans team, at de har planer om en historisk ekspansion i Norden. Planen er at vokse med 100 nye restauranter på 5 år og 200 inden for de næste 10 år. For at realisere vækstplanerne, er Newsec valgt som strategisk partner til at lede den fremtidige ekspansion og udvikling, skriver ByensEjendom.dk.

I Danmark, hvor ambitionen er at åbne 20 nye restauranter de næste 5 år, er arbejdet med at finde egnede steder i fuld gang. Samtidig med det arbejde, er organisationen også i gang med at forbedre den generelle gæsteoplevelse i de eksisterende restauranter, med bestilling på digitale kiosker, mad lavet på bestilling og senere også muligheden for at få maden bragt til bordet.

”Vi vil være der, hvor danskerne også er. Vi har kig på flere potentielle placeringer, og Newsec er med sit store kendskab til det danske marked og køb af erhvervsejendomme en helt rigtig partner, og vi har store forventninger til samarbejdet”, siger Ulrik Olsen, development manager, Mcdonald’s i Danmark.

Vejles bedst besøgte restaurant skifter ejer

Efter 11 år i spidsen for fastfood-restauranten ved motorvejen har Jan Dahl afleveret den til Michael John Kristiansen, der også skal stå i spidsen for McDonald's ved Vejle Syd.

McDonald's-effekten har allerede slået igennem i Kliplev

Den 15. december sidste år åbnede McDonald's en ny restaurant i Kliplev. Fra lokal side var det en stor dag, og på forhånd var der store forventninger om, at den verdensomspændende fastfood-kæde ville kunne trække flere virksomheder til Kliplev Industripark. Det er begyndt at ske, skriver JydskeVestkysten.

Log ind