Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Kort tid efter at Claus Meyer investerede i den danske job-app, Chabber, forbinder appen nu mere end 5.500 unge studerende med hundredevis af danske hoteller og restaurationer. Appen giver de unge mulighed for, selv at vælge hvor og hvornår de vil arbejde, og alt tyder på, at de unge studerende elsker friheden.

Blandt Chabbers stiftere er Sebastian Løvgreen og Valdemar Rasmussen, der som børn i hotel- og restaurationsbranchen og med 5 år på universitet, ikke kunne undgå at se, det åbenlyse match der var mellem de studerendes ønske om fleksibilitet og hotel- og restaurationsbranchen behov for fleksibel arbejdskraft.

”Alt der manglede, var noget der hurtigt kunne forbinde de studerende med hotellerne og restauranterne. Med fremadstormende platformstjenester, som f.eks. Uber og AirBnB, kunne vi ikke undgå at se de muligheder, som en lignede løsning kunne have her”, forklarer medstifter Valdemar Gaarn Rasmussen. 

80.000 ledige hoteljobs i USA

USA’s hotelbranche kæmper for at skaffe flere medarbejdere, i år forventes ansat 45.000 nye. Manglen på arbejdskraft tvinger lønningerne op, det kan betyde dyrere hotelovernatninger.

Log ind