Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Comwell ønsker at udvide sit hotel i Kolding markant. Derfor har hotelkæden indsendt et forslag til kommunen om en udvidelse af de nuværende rammer og faciliteter. Hvis udvidelsesplanerne bliver en realitet, skal hotellet udvides med 120 værelser, så værelsesantallet når op på 300. De nye værelser skal ligge i et nyt tårn, som bliver i 15 etager, skriver EstateMedia.dk.

Samtidigt vil den nuværende restaurantkapacitet blive fordoblet og konference- og kongresfaciliteterne forøget med op til 2.200 kvm. Den totale udvidelse er 8.600 kvm og koster et ”trecifret millionbeløb”. Desuden gennemgår hotellets nuværende 180 værelser og øvrige faciliteter en gennemgribende renovering. Det sker, da Comwell ønsker at sikre sin position i Kolding og Trekantområdet med et bedre konferencehotel.

”Comwell har i mere end 30 år drevet konferencehotel i Kolding og er på mange måder en af koncernens spydspidser. Udviklingen er gennem en årrække gået i retning af, at møderne vokser, og der er behov for mere plads, ligesom konkurrencen med de større byer i provinsen er skærpet. Der stilles derfor højere krav til kapacitet, faciliteter og rammer”, siger koncernchef Peter Schelde.

Log ind