Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Local Cooking Sønderjylland er en regional restaurantkonkurrence, hvor de bedste kokke i Sønderjylland dyster om at blive kåret med ”Årets Sønderjyske Ret”, og ikke mindst om at gå videre til den store nationale kokkedyst i Århus i september.

Souschef Kevin Hansen og kokkeelev Philip Dohn Sørensen fra Restaurant Schack på Schackenborg Slotskro kunne i forbindelse med arrangementet træde op på det øverste trin på sejrsskamlen.

I et tæt opgør med Remi Cazelles Mandrup fra Tyrstrup Kro, Martin Grabe fra Hotel Norden og Rasmus Sivebæk Lodahl fra Restaurant Ø bedømte dommerpanelet bestående af Rainer Gassner, fra Michelin restaurant Ti Trin Ned, Povl Lønberg fra Danske Madpublicister, Annelise Madsen fra Løvtrup og Knud Hansen fra Sydvestjyske Smagsoplevelser de fire finalister indenfor seks parametre, og da pointene blev lagt sammen havde Kevin Hansen og Philip Dohn Sørensen fra Restaurant Schack vundet.

Med deres ”Lokal sommerbuk med asparges og egne urter” formåede restaurant Schack at skabe den mest interessante kulinariske smagsoplevelse baseret på lokale råvarer. Hele 75 pct. af rettens ingredienser har sin oprindelse i Sønderjylland.

Årets Kok og Årets Tjener: Kom helt tæt på årets finalister

Fødevaremessen Madværkstedet i København danner den 21. marts rammer om Årets Kok- og Årets Tjener-finalerne. Det er de officielle danmarksmesterskaber for branchens dygtigste håndværkere, og du er velkommen til at lægge vejen forbi messen og se samt heppe på de 16 finalister.

Log ind